POVESTIRI URBANE

Un britanic a fost acuzat de poluare dupa ce a lansat pe mare mai multe sticle cu mesaje in speranta de a-si gasi sufletul pereche

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 30 Iul 2017 Life | Povestiri Urbane
Un barbat vaduv din Marea Britanie a aruncat in mare sute de sticle cu mesaje, pentru a-si gasi sufletul pereche, si a fost acuzat de poluare, relateaza News.ro, care citeaza People.com.
Rasul - fauna Romaniei
Foto: Silviu Matei
Sezonul 2

​Povestiri Urbane episodul 7: Silviu Matei: De pe munti intregi padurea a disparut, iar in ritmul acesta fauna ar putea sa se diminueze

de Povestiri Urbane
Marţi, 11 Nov 2014 Life | Povestiri Urbane
A fi fotograf de wild life in Romania presupune o atentie sporita si multa rabdare pentru ca animalele de pe teritoriul tarii noastre sunt salbatice si accepta cu greu omul, cam asta ar sintetiza in linii foarte generale meseria de "fotograf al naturii salbatice". Silviu Matei ne explica in epsiodul de astazi al emisiunii Povestiri Urbane ce inseamna sa fii fotograf de wild life in Romania si veti avea sansa sa urmariti cateva instantanee cu animale din fauna salbatica a tarii noastre.
Felix Baumgartner
Foto: Povestiri Urbane
​Sezonul 2

​Povestiri Urbane episodul 6: Felix Baumgartner, omul care a intrat in istorie cu un boom supersonic

de Povestiri Urbane
Luni, 3 Nov 2014 Life | Povestiri Urbane
Austriacul Felix Baumgartner, intra in istorie in 2012 sarind de la inaltimea de peste 39.000 de metri, iar in cadere reusea sa depaseasca viteza sunetului creand, in ciuda preconizarilor, un boom supersonic. Afla povestea lui in episodul de astazi al emisiunii Povestiri Urbane.
Free Riders
Foto: Povestiri Urbane
Sezonul 2

​​Povestiri Urbane episodul 5: Cai putere, libertate si pasiunea de a face lucruri bune

de Povestiri Urbane
Luni, 27 Oct 2014 Life | Povestiri Urbane
Free Riders este un club moto care a luat nastere la initiativa lui Florian Anton. In afara de pasiunea pentru "doua roti”, membrii Free Riders doresc sa schimbe mentalitatile si destinele celor din jur, demonstrand cu fiecare campanie ca inainte de toate e important sa fim oameni. Afla povestea Free Riders in episodul de astazi al emisiunii Povestiri Urbane.
Alexandra Mihale
Foto: Povestiri Urbane

​​Povestiri Urbane sezonul 2 - episodul 4: Un sport traditional romanesc, atestat documentar pentru prima data in 1364, risca sa cada in uitare

de Povestiri Urbane
Luni, 20 Oct 2014 Life | Povestiri Urbane
Oina a fost atestata documentar pentru prima oara in anul 1364, in timpul domniei lui Vlaicu Voda, iar primul meci oficial s-a disputat la 9 mai 1899. Alexandra Mihale a dorit ca jocul nostru national, oina, sa devina cunoscut publicului larg. Astfel, dupa mai multe luni de documentare si filmari, pe 1 decembrie 2013, proiectul multimedia a fost facut public. Proiectul cuprinde 11 episoade despre sportul nostru traditional si putem spune ca are chiar o valoare antropologica.
Lucia Constantin
Foto: Povestiri Urbane

​​Povestiri Urbane sezonul 2 - episodul 3: Lucia Constantin: Oamenii erau reticenti la inceput si spuneau: “daca cei mari nu pot schimba ceva, voi de ce ati face-o? “

de Povestiri Urbane
Luni, 6 Oct 2014 Life | Povestiri Urbane
Lucia Constantin este o tanara care, dupa terminarea facultatii in Bucuresti, a ales sa se intoarca in localitatea natala, Valea Argovei. A infiintat Casa Satului, un loc in care copiii din localitate au sansa sa socializeze si sa invete lucruri noi. Chiar daca la inceput au fost persoane care au descurajat-o, acum, la mai bine de 8 luni de la demararea proiectului, mentalitatile au inceput sa se schimbe si Lucia demonstreaza ca atunci cand ai pasiune orice lucru poate deveni realitate. Afla povestea ei in episodul de astazi al emisiunii Povestiri Urbane.
Oana Rasuceanu
Foto: Povestiri Urbane

​​Povestiri Urbane sezonul 2 - episodul 2: Oana Rasuceanu - Frica romanului de a intra la un film romanesc este o boala

de Povestiri Urbane
Luni, 29 Sept 2014 Life | Povestiri Urbane
Scenarista Oana Rasuceanu este invitata episodului de astazi al emisiunii Povestiri Urbane. De la scurtmetrajul "Bună Cristina! Pa Cristina!" pana la lungmetrajul "Love Building", Oana a evoluat odata cu scenariile ei. Oana Rasuceanu: "Exista sanse mari sa loveasca un film din Romania un Oscar. Sunt copilul optimist. Apropo de public si de frica romanului de intra la un film romanesc. Adica asta este o boala, iar noi, oamenii din cinema, ar trebui sa luptam sa aducem oamenii la cinema sa vada filme romanesti pentru ca sunt o gramada de filme bune".
Povestiri urbane
Foto: Hotnews

TIMELINE Povestiri Urbane - o emisiune despre oamenii frumosi ai Romaniei, dincolo de politica si de cotidianul banal

de Povestiri Urbane
Vineri, 26 Sept 2014 Life | Povestiri Urbane
Dupa primul sezon al emisiunii reactiile pozitive venite din partea oamenilor ne-au determinat sa continuam acest proiect editorial. Inca de la inceput ne-am propus sa aducem in prim plan oamenii frumosi ai Romaniei care prin pasiunile lor au demonstrat ca nimic nu este imposibil. Asa cum v-am obisnuit si in primul sezon, in urmatoarele episoade ale emisiunii o sa aflati povestile interesante ale unor oameni care ar putea sa fie un exemplu pentru copiii din Romania. Dincolo de politica, de cotidianul banal, va prezentam un crampei din Romania normala.
  • Intra in articol pentru a vedea un sumar al episoadelor publicate pana acum
Marcel Bostan - Alternosfera
Foto: Povestiri Urbane

Povestiri Urbane sezonul 2 - episodul 1: Marcel Bostan, solist Alternosfera: Nu lansam niciun fel de mesaje sau lozinci, noi ne facem treaba. Adica noi cantam in romana. Punct!

de Povestiri Urbane
Luni, 22 Sept 2014 Life | Povestiri Urbane
"Muzica nu trebuie sa aiba nationalitate", spune solistul trupei Alternosfera, Marcel Bostan. Prin muzica lor, indiferent ca au cantat piese in limba romana sau rusa, Alternosfera a trecut dincolo de granitele fizice ale unei tari. Conflictul din Transnistria, interesele geopolitice pentru care nu se doreste unitatea Republicii Moldova sau planurile muzicale sunt doar cateva dintre subiectele abordate in primul episod al sezonului 2 al emisiunii Povestiri Urbane de catre solistul trupei Alterosfera.
Povestiri Urbane revine din 22 septembrie
Foto: Povestiri Urbane

​Povestiri Urbane sezonul 2: Descopera oamenii frumosi ai Romaniei

de Povestiri Urbane
Joi, 11 Sept 2014 Life | Povestiri Urbane
Emisiunea Povestiri Urbane revine din 22 septembrie si aduce in prim plan oamenii frumosi ai Romaniei care prin pasiunile lor au demonstrat ca nimic nu este imposibil. Asa cum v-am obisnuit si in primul sezon, in urmatoarele episoade ale emisiunii o sa aflati povestile interesante ale unor oameni care ar putea sa fie un exemplu pentru copiii din Romania. Dincolo de politica, de cotidianul banal, va prezentam un crampei din Romania normala.
Catch a Smile Day - Bucuresti
Foto: Povestiri Urbane

VIDEO Catch A Smile Day: 7 august - ziua in care romanii au zambit

de Povestiri Urbane
Vineri, 8 Aug 2014 Life | Povestiri Urbane
Baietii de la Beard Brothers din Cluj ne-au propus sa participam la un eveniment ce se dorea sa readuca zambetul pe chipurile romanilor. Astfel, echipa Povestiri Urbane ajutati de voluntarii energici si mereu zambitori de la Brigada de Voluntari au raspuns provocarii si au incercat sa le reaminteasca romanilor ca le sta bine cu zambetele pe fata. Si nu uitati: zambiti, daca nu pentru voi macar pentru cei din jur!
Povestiri Urbane- Behind the scenes
Foto: Hotnews

Povestiri Urbane Behind the scenes - sezonul 1

de Povestiri Urbane HotNews.ro
Luni, 7 Iul 2014 Life | Povestiri Urbane
Primul sezon al emisiunii Povestiri Urbane a ajuns la final si marcam acest lucru printr-un episod special in care va prezentam faze amuzante întâmplate in timpul filmărilor celor 11 episoade ale sezonului. Le multumim tuturor celor care au acceptat invitatia de a apărea in primul sezon al emisiunii Povestiri Urbane: Paul Ciuci (Compact), Alex Iacob (Reptilianul),  Dan Amariei (OCS), Crina Zvoboda, Ana Ularu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Cornel Hoza (Beard Brothers), Vlad Popescu (Clubul Cainilor Utilitari), Mihai Barbu, Costin Azoitei (Next Level Tattoo), Ionut Tunaru (Brigada de Voluntari).
Brigada de Voluntari
Foto: Povestiri Urbane

Povestiri Urbane - episodul 11: "Fericit sa ajut" - despre voluntariatul cu zambetul pe buze

de Povestiri Urbane
Luni, 30 Iun 2014 Life | Povestiri Urbane
Abia anul acesta s-au facut primii pasi in reglementarea activitatii de voluntariat in Romania. Astfel, incepand de anul acesta voluntariatul va fi recunoscut ca experienta profesionala. Ionut Tunaru este omul care in 2010 a pus bazele Brigazii de Voluntari, una dintre cele mai mari organizatii de voluntari din tara. Ionut Tunaru, presedintele Brigazii de Voluntari: "Pasul care s-a facut acum in sensul legii adoptate este un pas spre normalitate, un pas inainte. Mai avem insa foarte mult de munca pentru ca sunt multe situatii in care munca de volutariat nu poate fi recunoscuta ca experienta pentru ca sunt foarte multe domenii care ele in sine nu au un cod bine definit de activitate".
Making a tattoo
Foto: Povestiri Urbane

Povestiri Urbane - episodul 10: Tatuajele: un interviu despre arta, toleranta si tabuuri

de Povestiri Urbane
Luni, 23 Iun 2014 Life | Povestiri Urbane
Arta tatuajelor are o vechime de mii de ani. De-a lungul istoriei, tatuajele au reprezentat o forma de exprimare prin care oamenii isi spuneau povestea vietii sau isi marcau permanent in piele anumite momente importante. In ultimele decenii, oamenii tatuati erau vazuti drept rebeli sau inspirau frica. Reprezinta tatuajele o forma de arta, chiar daca panza este pielea umana? In epsiodul de astazi al emisiunii Povestiri Urbane, tattoo artistul Costi Azoitei explica ce inseamna aceasta meserie, vorbeste despre toleranta si despre cat de mult s-a schimbat mentalitatea romanilor cu privire la arta tatuajelor.
Mihai Barbu
Foto: Povestiri Urbane

Povestiri Urbane - episodul 9: Un om, o motocicleta, 26.000 km si o destinatie finala: Mongolia

de Povestiri Urbane
Luni, 16 Iun 2014 Life | Povestiri Urbane
Mihai Barbu a plecat singur in anul 2009 spre Mongolia intr-o aventura ce a durat patru luni si in care a strabatut 13 tari. Alaturi de motocicleta sa "botezata" Doyle, Mihai a calatorit 26.000 kilometri. Puteti afla prin ce peripetii a trecut Mihai Barbu si sa vedeti cateva imagini surprinse de-a lungul calatoriei in editia de astazi a emisiunii Povestiri Urbane.
Vlad Popescu
Foto: Povestiri Urbane

Povestiri Urbane - episodul 8: Dreptul la viata - cainii maidanezi pot ajunge caini utilitari cu un pic de ajutor

de Povestiri Urbane
Luni, 2 Iun 2014 Life | Povestiri Urbane
Vlad Popescu este un tanar dresor care isi dedica timpul dresarii cainilor comunitari pentru a ii transforma in caini utilitari. Pana acum cainii dresati de Vlad in cadrul Clubului Cainilor Utilitari au intervenit alaturi de autoritati in sase cazuri. Vlad Popescu: "Orice persoana echilibrata, sanatoasa si dornica poate ajunge dresor. Este un domeniu in care pasiunea si harnicia conteaza mai mult decat talentul, iar dragostea de caine da combustibil intregului ansamblu".
Beard Brothers
Foto: Povestiri Urbane

Povestiri Urbane - episodul 7: Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu, dar din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor

de Povestiri Urbane
Luni, 26 Mai 2014 Life | Povestiri Urbane
Cativa tineri din Cluj incearca sa schimbe mentalitati si sa demonstreze ca poti ajuta alti oameni fara a cere ceva inapoi. Beard Brothers este organizatia care s-a infiintat din nevoia de a se implica in diverse actiuni de sustinere a oamenilor care au nevoie de ajutor. Sambata au organizat un eveniment in Bucuresti cu scopul de a il ajuta pe Eduard, un baietel de 6 ani, care are nevoie urgenta de bani pentru a reusi sa supravietuiasca. Cornel Hoza presedintele Beard Brothers: "Asta e cea mai dificila parte. Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu si sa spunem mergem acolo sau mergem acolo. Din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor. Poate o sa fim 3.000 si atunci lucrurile vor sta altfel".
Micutzu
Foto: Hotnews

Povestiri Urbane - episodul 6: In Romania, in momentul asta, sunt foarte putini oameni pe care i-ai putea admira

de Povestiri Urbane
Luni, 19 Mai 2014 Life | Povestiri Urbane
Stand up-ul este un fenomen viu, care evolueaza odata cu societatea. Oamenii au nevoie sa se detaseze de problemele de zi cu zi, iar stand up-ul in Romania a cunoscut cea mai mare dezvoltare in ultimii ani. In episodul de astazi al emisunii Povestiri Urbane veti afla povestea lui Cosmin Nedelcu (Micutzu) care ne vorbeste despre fenomenul de stand up din Romania. Micutzu: "Cred ca e important ca lucrurile de calitate sa revina asa usor, usor la televizor. Sa vezi oameni care fac lucruri extraordinare pentru ca in Romania, in momentul asta, sunt foarte putini oameni pe care i-ai putea admira.
Cosmin Nedelcu - Micutzu
Foto: Povestiri Urbane
Povestiri Urbane

VIDEO TEASER Povestiri Urbane episodul 6: Cu si despre stand up-ul romanesc

de Povestiri Urbane HotNews.ro
Vineri, 16 Mai 2014 Life | Povestiri Urbane
Stand up-ul a devenit popular in Romania abia in ultimii ani. De la grupurile umoristice Vacanta Mare sau Divertis dinamica show-urilor de comedie s-a schimbat, dar in esenta, comediantii din Romania isi fac glumele bazandu-se pe realitatile cotidiene. In episodul de luni al emisiunii Povestiri Urbane il vom cunoaste pe Cosmin Nedelcu, cunoscut in lumea stand up-ului drept Micutzu.
Ana Ularu
Foto: Povestiri Urbane

Povestiri Urbane - episodul 5: Ana Ularu - In epoca noastra, de regula, idealul actorului boem care uita de el de cat de beat e nu functioneaza

de HotNews.ro
Luni, 12 Mai 2014 Life | Povestiri Urbane
La 9 ani debuta in lumea cinematografiei iar in 2012 era desemnata ca fiind cel mai bun actor roman al anului. Ana Ularu este cu siguranta una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale. Probabil ca cel mai mare impuls pentru viata profesionala a Anei sunt parintii sai, Mihaela si Nicolae Ularu, ambii scenografi. Ei i-au insuflat pasiunea pentru teatru, film, actorie si au initiat-o in tainele muncii de zi cu zi. Afla povestea ei urmarind episodul de astazi al emisiunii Povestiri Urbane. Ana Ularu: "In epoca noastra, de regula, idealul actorului boem care uita de el de cat de beat e nu functioneaza. Ce ne lipseste noua e povestea. Noi avem nevoia asta de kitchen sink drama."ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Oportunitati si oportunitati
Dl. Itzic o suna pe dna Goldstein:- Alo, sarut-mana, ce mai faceti?- Ce sa fac, sunt singura, sotul e pe teren de-o luna ...- Atunci poate imi permiteti...
Bancul zilei: La minister
O doamna cu voce suava da telefon la un minister.- Buna ziua, as vrea sa vorbesc cu domnul ministru...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version