PRIN ORAŞ

Teatrul Masca deschide stagiunea estivala cu momente inedite in Parcul Herastrau

de Alina Neagu HotNews.ro
Momente teatrale inedite cu marionete uriase, parade, vals, step si muzica lautareasca vor fi prezentate, pe 30 aprilie si 1 mai, in deschiderea stagiunii estivale a Teatrului Masca, anunta Agerpres. Evenimentele, organizate de Primaria Municipiului Bucuresti si Teatrul Masca, vor avea loc in Parcul Herastrau - Roata Mare, incepand cu ora 17:00.
Produse handmade
Foto: Hotnews

Bucuresti: Targ de produse handmade la Casa Monteoru

de Denisa Craciun HotNews.ro
Vineri, 28 Apr 2017 Life | Prin oraş
Vineri a inceput in Bucuresti un targ de produse handmade si art design la Casa Monteoru de pe Calea Victoriei, eveniment ce se desfasoara in perioada 28-30 aprilie, intre orele 9.00 si 20.00.
Awake - 2017
Foto: webPR.ro
Articol webPR​

Se lanseaza ARTDOOR, concurs international si tabara de creatie pentru instalatii artistice de mari dimensiuni la festivalul AWAKE

de N.A. webPR.ro
Joi, 27 Apr 2017 Life | Prin oraş
Asociatia Culturaft, cu sprijinul Consiliul Judetean Mures si in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Mures, au lansat "ARTDOOR. big art meets nature", o competitie artistica pentru instalatii de mari dimensiuni deschisa atat artistilor romani, cat si internationali. Proiectele castigatoare vor fi expuse in aer liber, in cadrul festivalului AWAKE, in perioada 1-3 septembrie 2017, pe domeniul Teleki din Gornesti.
Varekai - Cirque du Soleil
Foto: webPR.ro
Articol webPR

O saptamana pana la premiera Varekai

de N.A. webPR.ro
Miercuri, 26 Apr 2017 Life | Prin oraş
Peste o saptamana are loc la Bucuresti premiera Varekai, o productie Cirque du Soleil. Showul va avea sapte reprezentatii la Romexpo, Pavilionul Central, de pe 3 pana pe 7 mai 2017. O productie clasica Cirque du Soleil, Varekai a fermecat 10 de milioane de spectatori din intreaga lume, de la premiera sa din 2002, la Montreal. Spectacolul include 12 acte si dureaza aproximativ doua ore, cu o pauza de 25 de minute.
Spotlight Festival
Foto: Alberto Grosescu

FOTOGALERIE Cum a fost la cea de-a treia editie a Festivalului International al Luminii - Spotlight

de Alina Ciobanu HotNews.ro
Luni, 24 Apr 2017 Life | Prin oraş
Cea de-a treia editie a Festivalului International al Luminii -Spotlight a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene care gazduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, intre 20 si 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformata intr-o expozitie gigant de cele peste 20 de instalatii ale artistilor romani si internationali, pe traseul dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei.
SpotLight 2017
Foto: Alberto Grosescu
Articol webPR

A treia editie SPOTLIGHT - Festivalul International al Luminii a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene ale culturii

de webPR.ro
Luni, 24 Apr 2017 Life | Prin oraş
Ajuns la a treia editie, Spotlight - Festivalul International al Luminii, organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB a pozitionat si in acest an Bucurestiul in circuitul celor mai importante capitale europene care gazduiesc evenimente de acest gen. Timp de 4 zile, intre 20 si 23 aprilie, Calea Victoriei a fost transformata intr-o expozitie gigant de cele peste 20 de instalatii ale artistilor romani si internationali, pe traseul dintre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei.
Finalul cursei The Color Run
Foto: Hotnews

Capitala a prins culoare. Cateva mii de bucuresteni au participat la crosul The Color Run

de George Sandu HotNews.ro
Sâmbătă, 22 Apr 2017 Life | Prin oraş
A patra editie a crosului The Color Run a avut loc sambata in Bucuresti, unde cateva mii de alergatori au parcurs 5 km. Dupa fiecare kilometru, participantii au fost colorati din cap pana in picioare cu pudra de diferite culori, la final fiind asteptati la un festival unde s-a pudra in aer pentru a crea nori uriasi de culoare.
Afis Spotlight 2017
Foto: ArCub

FOTO Cum a fost la deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii - Spotlight

de Alina Ciobanu HotNews.ro
Vineri, 21 Apr 2017 Life | Prin oraş
Joi seara avut loc deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Festivalului International al Luminii, iar desi vremea a fost capricioasa, numerosii spectatori sositi in Piata George Enescu au urmarit show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers, un spectacol care celebreaza lumina, cu proiectii laser, numere de dans si jocuri impresionante de foc, insotite de un fundal sonor pe masura: demonstratia de tobe live data de Vienna Light Orchestra.
Afis Spotlight 2017
Foto: PMB

Incepe Festivalul Internațional al Luminii 2017 – Spotlight. Calea Victoriei devine pietonala si se transforma intr-o scena uriasa

de Catiusa Ivanov HotNews.ro
Joi, 20 Apr 2017 Life | Prin oraş
Festivalul Internațional al Luminii 2017 – Spotlight, organizat de Primăria Municipiului București prin ARCUB, incepe joi seara, in Capitala. Timp de patru zile, Calea Victoriei, intre Biblioteca Centrala Universitara si Piata Natiunilor Unite, se va transforma intr-o expozitie in aer liber, spatiile publice fiind revitalizate prin intermediul instalatiilor interactive si al spectacolelor de lumini. Festivalul se deschide joi seara, la ora 20.30, in Piata George Enescu, cu  show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers.
SITTING GUARDIANS OF TIME
Foto: ArCuB
Articol webPR

Deschiderea oficiala SPOTLIGHT ¬ Festivalul International al Luminii

de HotNews.ro
Marţi, 18 Apr 2017 Life | Prin oraş
Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, va invita la deschiderea oficiala a celei de a treia editii a Festivalului International al Luminii - SPOTLIGHT, ce va avea loc joi, 20 aprilie, ora 20:30 in Piata George Enescu, cu show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers. Illuminaire este fara indoiala cel mai spectaculos show de lumini. Spectacolul de lasere, proiectii, acrobatii, dans este completat de tobe live si de cele mai spectaculoase numere de circ. Un show unic, pe care iti vei dori sa il revezi!
FOTOGALERIE Imagini de la instalarea proiectoarelor de lumini

FOTOGALERIE: Primele imagini cu pregatirile pentru Festivalul de Lumini din Bucuresti

Marţi, 18 Apr 2017 Life | Prin oraş
In centrul Bucurestiului au inceput pregatirile pentru Festivalul International al Luminii – Spotlight, eveniment organizat de Primaria Municipiului si centrul cultural ARCUB. Mai multe cladiri emblematice si spatii publice de pe Calea Victoriei vor fi decorate cu peste 20 de instalatii si proiectoare ce vor crea un adevarat spectacol de lumina.
Ghost in the Shell
Foto: CineMagia
Cronica de film

Ghost in the Shell (2017) - Suflet si piese de schimb

de Ioana Raluca Popescu HotNews.ro
Luni, 17 Apr 2017 Life | Prin oraş
Saptamanal avem cate o criza cinefila. Cu "Ghost in the Shell" avem o criza sufleteasca si o problema cu distributia. Valul readaptarilor si reciclarilor in materie de filme este de nestavilit. Whitewashing-ul este pe buzele tuturor si uitam de poveste. Era nevoie de o adaptare a epopeii lui Masamune Shirow? Succes la box-office sa fie dar ce te faci ca taman acolo sunt probleme.
Spotlight 2017
Foto: Hotnews

webPR:Incepe a treia editie a Festivalului International al Luminii - SPOTLIGHT

de webPR.ro
Miercuri, 12 Apr 2017 Life | Prin oraş
9 tari participante, video mapping-uri pe cladiri emblematice din Bucuresti, 22 de instalatii de arta, 4 zile de festival, 7000 mp de expozitie la cea de-a treia editie a Festivalului International al Luminii - Spotlight.
Afis Spotlight 2017
Foto: Spotlight

A treia editie a festivalului International al Luminii - Spotlight se va desfasura intre 20 si 23 aprilie in Bucuresti

de Alina Ciobanu HotNews.ro
Marţi, 11 Apr 2017 Life | Prin oraş
Festivalul International al Luminii - Spotlight revine intre 20 si 23 aprilie, cu o noua editie ce reinterpreteaza peisajul urban bucurestean prin intermediul artei digitale si multimedia. In fiecare zi de festival, de la ora 20:30 la 23:00, Calea Victoriei devine pietonala intre Muzeul National de Arta al Romaniei si Splaiul Independentei, unde peste 20 de instalatii, proiectii si sesiuni de video mapping transforma zona intr-un gigant spatiu expozitional, anunta organizatorii.
Salonul European de Banda Desenata
Foto: facebook

Cea de a V-a editie a Salonului European de Banda Desenata se va desfasura intre 9 si 22 mai in Bucuresti

de Alina Ciobanu HotNews.ro
Marţi, 11 Apr 2017 Life | Prin oraş
Cea de a V-a editie a Salonului European de Banda Desenata va avea loc luna viitoare la Bucuresti, intre 9 si 22 mai. Evenimentul reuneste o ampla expozitie europeana, mese rotunde, ateliere si dezbateri, toate reunite sub tema editiei din acest an: "Respect". Astfel, toti cei interesati de banda desenata, profesionisti sau amatori, pot vizita timp de doua saptamani expozitia editiei din acest an, gazduita la Rezidenta Scena9, un spatiu ce aduna laolata lucrari din tari precum Austria, Cehia, Cipru, Estonia, Finlanda, Franta, Germania si Tarile de Jos.
Instantaneu de la protestele Rosia Montana - Bucuresti, 2013
Foto: Documentaria.ro / Mircea Restea

Documentaria.ro - Un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania

de Red. Stiri HotNews.ro
Vineri, 7 Apr 2017 Life | Prin oraş
Documentaria.ro - o platforma dedicata fotografiei documentare in mediul online romanesc - lanseaza un proiect non-profit prin care sa publice un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania, impreuna cu o interpretare sociologica a manifestarilor de strada din ultimul deceniu.
Crosul Campionii Sanatatii
Foto: EMOVERE

Crosul Campionii Sanatatii, dedicat copiilor si parintilor, duminica in Capitala

de I.C. HotNews.ro
Miercuri, 5 Apr 2017 Life | Prin oraş
Campionii Sanatatii, un cros ce se adreseaza copiilor si parintilor, va avea loc duminica, incepand cu ora 10:00 in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti, anunta organizatorii. Cursele ce se vor desfasura duminica sunt gandite special pentru a adapta parintii la ritmul copiilor si a petrece timp impreuna.
Copacul cu Haine
Foto: Facebook

Ghid de iesit in week-end: ce concerte si evenimente avem in Bucuresti

de Alina Ciobanu HotNews.ro
Vineri, 31 Mar 2017 Life | Prin oraş
Se anunta un week-end incarcat cu festivaluri si targuri in Bucuresti.  La Biserica Luterana din capitala are loc singurul festival din Romania care se desfasoara intr-o biserica, Jazz in Church; la Cinema Elvira Popescu si la Muzeul Taranului are loc festivalul International de Film Experimental (BIEFF);  la Food Truck Festival se lasa cu mancare, iar la Art Fashion Fair cu haine care poarta semnatura unor designeri romani. Iata care sunt cele mai asteptate evenimente din perioada 31 martie – 2 aprilie.

*HotNews.ro va recomanda sa mergeti sambata, 1 aprilie, de la ora 14.00, in Parcul Cismigiu, unde puteti dona haine si alimente la „Copacul cu haine”
Plateste cu poezie
Foto: Heist Industries

De Ziua Internationala a Poeziei, iti platesti cafeaua cu versuri in peste 270 de cafenele din Romania/ Trupa Oherside si Helen vor interpreta in timp real versuri primite de la internauti

de Alina Ciobanu HotNews.ro
Luni, 20 Mar 2017 Life | Prin oraş
Pe 21 martie, de Ziua Internationala a Poeziei, Romania se alatura din nou campaniei-manifest "Plateste cu Poezie", care are loc la nivel global in aproape 1500  de cafenele din zeci de tari. Astfel, pentru al cincilea an consecutiv, poezia devine pentru o zi moneda de schimb in peste 270 de cafenele de la noi din tara, iar trupa Oherside si Helen vor interpreta, in timp real, incepand cu ora 13.00, versurile scrise de internauti pe pagina de Facebook a evenimentului.
Cradle of Filth
Foto: Metalhead

VIDEO Britanicii de la Cradle of Filth, cap de afis la festivalul Metalhead Meeting

de Alina Ciobanu HotNews.ro
Vineri, 17 Mar 2017 Life | Prin oraş
Britanicii de la Cradle Of Filth vin sa tina capul de afis al festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Acestia se alatura line-up-ului din care fac parte trupe ca Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur si Bucovina.ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Tu cu cine votezi?
Doi prieteni, in parc: - Auzi, tu cu cine vei vota la urmatoarele alegeri? - Cu Ali Baba si cei 40 de hoti.
Gluma zilei: Batalia de la Ovine
Ziua cand un vapor cu oi din Romania a scufundat o nava militara spion din Rusia :)
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică