Pe 1 decembrie, trupa Sistem va sustine concertul care inaugureaza cel mai inalt brad de Craciun din Europa, deschizand astfel perioada sarbatorilor de iarna chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Baietii de la sistem au fost invitati sa sustina recitalul care deschide perioada Sarbatorilor in parcul din Piata Unirii din Bucuresti.

Bradul va avea peste 2 milioane de luminite – cate una pentru fiecare bucurestean - o metafora care incearca sa aduca bucuria in casele locuitorilor Capitalei. Sistem va sustine un show special cu multe efecte pirotehnice si de lumini. Sustinator al cauzei Greepeace, Zoli Toth, reprezentantul trupei, este incantat de faptul ca bradul nu este natural.

In luna decembrie formatia Sistem va avea calendarul plin, sustinand concerte prin toata tara. Printre orasele in care baietii vor sustine concerte se afla si Craiova, Bucuresti, Constanta, Sinaia, Brasov si Campina, potrivit unui comunicat de presa.

Pentru Zoli Toth luna decembrie este una plina de emotii. Pe 15 decembrie se incheie Battle Of Songs, primul concurs privat de compozitie din Romania, demarat la initiativa sa. Zoli se pregateste sa ofere premiul de 10 000 de euro, compozitorului piesei care primeste pana in acea data cele mai multe voturi de la public pe site-ul www.BattleOfSongs.com.