Arata precum obiectele de arta, si totusi, sunt rezistente si multifunctionale: jucariile Grimm's, inspirate de pedagogiile Waldorf si Montessori. "Sunt simple dar foarte ingenioase si ii permit copiluluisa aiba o atitudine activa fata de jucarii,nu sa fie doar un simplu spectator, sa se poata implica, sa construiasca, sa imagineze", explica Cristina Toader, specialist produse premium pentru copii.Comanda acum pe Tors.ro"jucariile care cresc cu copilul": pot fi utilizate in diferite etape de varsta, cu diferite intrebuintari.

Captura video Jucarii Grimm'sFoto: Hotnews

Cristina Toader descrie, ca exemplu, jucaria numita "Curcubeul": la inceput, cand copilul are doar cateva luni, va baga piesele in gura, le va gusta, le va ciocani.

"Nu se intampla absolut nimic, sunt de calitate, respecta standarde stricte, vopselurile sunt absolut inofensive. Cand copilul mai creste incepe sa le stivuiasca, sa invete despre culori, cand se face mai mare incepe sa cosntruiasca cu ele, sa-si imagineze povesti, sa le asocieze cu papusi, cu masinute. Cand se face si mai mare poate invata notiuni geometrice, in fine, mai tarziu, pot deveni obiecte decorative.", explica specialistul citat.

O alta categorie de jucarii Grimm's sunt gandite pe baza conceptelor - forme si culori - care ilustreaza cele patru elemente esentiale: apa, aer, foc, pamant.

Nu in ultimul rand, prin textura si prin culoare au si valoare terapeutica, putand fi folosite in lucrul terapeutic cu copii, adulti, chiar si seniori.

Comanda acum pe Tors.rojucariile creative.

Urmareste Tors.ro pe Facebook