Vacanta e pe sfarsite si, in curand, o parte din joaca se va muta in casa/ gradi. Copiilor le place sa dea frau liber imaginatiei.

Covor Girafa (-10%)Foto: Tors.ro

Covoarele Little Helper - extrem de moi, groase si cu forme in relief pentru stimularea imaginatiei

Promotie 10% reducere - pentru o serie de modele creative, in limita stocului disponibil

Designerul, arhitect si mama a doi copii, a urmarit sa dezvolte si sa promoveze gandirea independenta a copiilor, jocul prin descoperire si imitarea realitatii Covoarele 3D IVI introduse exclusiv de Little Helper au fost concepute sa stimuleze creativitatea si sa incurajeze jocul interactiv alaturi de prieteni.

3D IVI este primul brand care s-a specializat in productia de covoare pentru copii combinand designul cu igiena si functionalitatea. Materialele au fost alese special pentru proprietatile de igiena. Copilul poate adauga jucariile preferate - papusi, figurine, masini - si se poate bucura sa descopere prin creativitate si imaginatie o lume noua, potrivita fiecaruia. Sunt lucrate cu grija pentru sanatatea copiilor, ele sunt hipo-alergenice, anti-statice, non-inflamabile si rezistente la murdarie.

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-8-18064076-0-discount-10.jpg

Vezi toată Promoția

Sectiunea specializata din Tors.ro

In afara promotiei: Modelul Farm Yard (disponibil doar 100*150 cm)

Modelele Traffic (Blue si Green) - la comanda, cu livrare in aproximativ 3 saptamani

Singurul birou inclinat care se transforma in sevalet - Art Station

Nu sunt toti, cei mici, "artisti" la mazgalit cu creta, pensula sau carioca? Art station este un "mini-atelier" pentru a isi exprima inclinatiile creaive, care, in plus, are avantajul de a-i impune copilului o pozitie corecta de stat la birou. ArtStation: un birou inclinat cu 4 functii, care se transforma in sevalet si tabla de culori. Creat de brandul premiat Little Helper.

Little Helper isi propune sa ii dezvolte deplin pe cei mici asa ca include in gama de produse si statia artistica 4-in-1. Foarte puține birouri înclinate pentru copii sunt pe piață - aproape deloc. Chiar si la comanda este greu acceptat acest tip de birou-pupitru, atat de indicat pentru pozitia corecta la masa de scris/desenat.

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-8-18064316-0-art-station.jpg

Detalii despre produs pe Tors.ro

Cumperi 2 LEGO City - primesti 1 vehicul arctic (gratis)

LEGO - promotie: cumperi doua produse LEGO City si primesti cadou vehiculul pentru explorari arctice

(un singur produs gratuit per comanda; mentionam ca livrarea se face in ordinea "primul venit, primul servit", in limita stocului disponibil)

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-6-18049488-0-vehicul-explorari-arctice.jpg

LEGO cadou Arctic Scout - vehiculul pentru explorari arctice

Vezi produsele LEGO city pe Tors.ro

Promotie la seturi litere: Jucariile din lemn - educatie cu jucariile FAUNA (non-toxice)

Puteti alege seturi de litere (pentru a il capta pe copil, puteti incepe cu combinatii de litere care formeaza numele copilului sau cu parti din alfabet - fiecare litera este formata in asa fel incat cuprinde un animalut/pasare al carei nume incepe cu litera resepectiva (fiecare litera este disponibila atat in romana, cat si in engleza).

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-07-31-17787580-0-set-litere-nume-copil.jpg

Vezi literele si jucariile din lemn Fauna pe Tors.ro

Tikkiceii Premium si simpli pentru gradi si casa

Colectia noua de Tikkicei Premium a introdus doua tipuri de modele: modelul care pastreaza canepa pe talpa din interior si piele de foarte buna calitate (import Italia) la restul produsului. In exterior, talpa este dintr-un material folosit la echipamentele montane, la catarari (TPU). NU aluneca pe gresie, parchet sau alte suprafete lucioasa. Folosit afara, nu se murdareste; practic, e suficient sa fie dat pe talpa copilul cu o carpa, chiar fara sa fie descaltat. Talpa nu este de cauciuc, nu lasa urme negre, prin urmare curatenia va fi impecabila, iar copilul nu va aluneca in casa (cum se intampla adesea, mai ales daca suprafata lucioasa este si un pic umeda).

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-6-18049484-0-tikkiceii-colectia-noua-piele-piele.jpg

Avantajele pielii naturale direct pe pielea piciorului sunt evidente. In plus, piciorul nu transpira, putine produse se comporta astfel, avand in vedere ca timpul de tinut tikkiceii in picioare este mare in gradinita (3-4 ore +).

Colectia noua Tikkicei Premium

Pentru gradinitele care cer tikkicei cu talpa alba, exista modelul cu talpa din piele velur, tikkicei in diverse variante frumos colorate si mai ieftini decat modelul Premium. Vezi modelele pe tors.ro

Decor incaperi (gradinite, scoli, camere) - Prietenii Wallies

https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2014-09-6-18049819-0-dino.jpg

Wallies Stickere propun tot felul de variante de stickere pentru pereti. Pe langa designul deosebit, au marele avantaj ca se pot dezlipi si reaseza in alta parte.

Exista si un model de tip tabla (pe care se poate scrie cu culori sau creta - astfel incat copilul poate scrie "pe pereti"in voie).

Exista si centimetre cu care sunt masurati cei mici sa vada cat de mari s-au facut.