Dezvoltat pentru a satisface cerinte de utilizare diverse in domeniul rezidential, Mhouse include tehnologie de ultima ora in domeniul automatizarilor de porti si garaj.

Sisteme pentru porti automateFoto: DiViD Technology

Noile sisteme pentru porti automate sunt livrate consumatorului cu un set complet de accesorii pentru montaj, iar in functie de model si cu accesorii functionale de tip fotocelule sau lampa de semnalizare. Toate produsele Mhouse pentru porti sunt compatibile cu sistemul de energie solara Power Kit PF recomandat pentru utilizare in zonele cu probleme la sistemul de alimentare cu energie electrica sau pentru casele alimentate cu energie verde. Aceasta calitate a produselor Mhouse este un avantaj si in cazul penelor de curent, atunci cand utilizatorul opteaza pentru bateria de back-up PR1 ce va furniza curent pentru functionarea automatizarilor de porti si garaj.

Versatilitatea Mhouse pentru automatizari porti caracteristica este confirmata de gama de produse destinate diferitelor tipuri constructive de porti.

In constructiile cu porti batante se pot utiliza kit-urile WG2S, WG20S in cazul portilor cu stalpi ingusti, WS2S aplicabil in situatiile portilor batante cu stalpi grosi, iar solutie alternativa pentru ambele situatii este WU2S automatizare de tip ingropat.

In proiectele ce includ porti culisante cunoscute si sub denumirea de glisante, aceste porti se pot automatiza cu Mhouse SL1S pentru porti culisante de pana la 400 kg si 5 metri deschidere, sau Mhouse SL10S destinat pentru glisarea portilor automate cu greutatea maxima de 500 Kg si pentru deschiderea maxima de 7 metri. Acestea sunt compatibile cu sistemul de energie solara sau bateria de back-up.

Mhouse se integreaza total in conceptul DIY pentru amatorii de bricolaj. Instalarea acestor sisteme pentru porti automate se face intuitiv si cu un minim necesar de scule, fara a necesita suduri. Cablarea motoarelor si accesoriilor este usor de gestionat datorita conectorilor de culori diferite pentru fiecare accesoriu. Tensiunea de alimentare pentru accesorii si motoare este de 24Vcc, nivel la care se poate lucra in conditii de siguranta fara risc de electrocutare. Alimentarea centralei de control se face la reteaua electrica de 220 Vca, echipamentul fiind furnizat cu cablu de alimentare echipat cu stecher shucko. Toate procedurile de instalare sunt prezentate animat in site-ul de prezentare Mhouse.

In cazul portilor culisante va recomandam includerea in proiect a unui sistem pentru porti autoportante, acesta facilitand culisarea suspendata fara a intampina probleme cu gheata sau alte obstacole aflate pe terasament. Sistemul pentru porti portante include o sina de culisare speciala si doua carucioare ce se vor monta la o distanta calculata in raport cu deschiderea maxima a portii. Acest sistem permite o culisare foarte silentioasa si usoara a portilor.

Produsele Mhouse beneficiaza de garantie 24 luni pentru defectele de fabricatie, iar pentru distributie, service si suport tehnic DiViD Technology va sta la dispozitie la telefon 0720 121 121 de Luni pana Vineri.