Daca vrei ca in acest an sa incerci ceva nou atunci cand iti decorezi bradul, poti sa alegi o anumita tema: de la un hobby sau un sport, pana la o amintire de familie sau un personaj pe care copilul tau il admira. Mai jos iti sugeram cateva teme pe care le poti alege pentru ca bradul sa dea un aer nou si vesel casei tale.

- Zapada, Mos Craciun si ingerasi: atunci cand se apropie Craciunul, e normal sa te gandesti la zapada si la decoratii dragute. Fa-ti singura fulgi de zapada din hartie alba, foloseste un spray cu zapada artificiala si atarna pe crengile bradului globuri argintii sau albe.

Nu pot lipsi nici figurinele cu Mos Craciun sau acadelele colorate, in forma de baston, reni sau saniute de jucarie.

Foloseste mult rosu, alb si auriu, bradul va avea un aer cald. Poti adauga pinguini de jucarie, patinatori si ingerasi din hartie sau, piesa de rezistenta, catifea rosie decupata in forma de stelute sau semiluna.

- Dulciuri: solutia perfecta pentru gurmanzi, dulciurile sunt o alegere simpatica, mai ales daca vrei sa iti pui bradul in bucatarie. Ciocolata ii va bucura pe cei mici, asa ca poti inveli figurinele din ciocolata in staniol argintiu, auriu, rosu sau maro si le poti atarna in brad, separat sau in ghirlande.

Bomboanele colorate arata foarte bine si in plus le poti pune in cutii mici de cadouri sau in celofan colorat, legat la gura cu o panglica. Nu uita de acadelele in forma de baston, colorate cu rosu si alb, figurine din turta dulce si chiar citrice. Acestea, cat mai mici, pot fi legate in ghirlande, dand un aer cald si vesel.

- Jucarii si hobby-uri: viata la oras te face sa-ti doresti o vacanta de Craciun undeva la munte sau la tara, intr-un loc linistit, in care sa poti lenevi. Daca muntele nu poate veni la tine, du-te tu la el: decoreaza-ti bradul in functie de hobby-uri.

Daca iti place sa stai in natura, cu siguranta te va incanta sa gasesti printre crengile bradului cuiburi mici de pasare, facute din puf, crengute si frunze, animale cioplite in lemn, frunze uscate sau conuri aromate.

Ursuletii, papusile si masinutele sunt haioase nu doar pentru copii, ci si pentru tine. Iar daca cel mic are vreun sport preferat, pune-i in brad articole sportive in miniatura: mingi de fotbal, palete de tenis sau adidasi.