Ce isi doresc femeile? Este o intrebare la care nici un barbat nu a aflat inca raspunsul. Daca esti femeie, sau pur si simplu trebuie sa faci cumparaturi pentru o reprezentanta a sexului frumos ai nevoie, sa stii ceea ce contine garderoba acestora.

1 O cutie de bijuterii

De ce aveti lucruri dragute daca nu aveti in ce sa le puneti? Trebuie sa va luati o cutie de bijuterii. Aceste cutiute pot varia de la cele micute, pe care le poti achizitiona la preturi mici si poti ajunge pana la cutii luxoase, cu preturi pe masura.

2 Manusi din piele

Desi va plac manusile din puf si moi, la prima bataie cu zapada acestea vor ceda, dar manusile din piele vor rezista si vor arata sofisticate.

3 O pereche de pantaloni

Aceastia va pot acompania indiferent de sezon, dar atentie ca spre deosebire de anul trecut cand trebuia sa achizitionezi perechea de pantaloni cu talia cat mai joasa, anul acesta se poarta cei cu talia putin mai mare.

4 Mascara pentru volum

Intotdeauna pastrati in geanta mascara, niciodata nu se stie cand ai nevoie sa iti refaci machiajul.

5 Un neglijeu din matase

Nu numai ca propria piele se va simti minunat, dar este o optiune la indemana pentru momentul in care te afli in criza, nestiind ce sa alegi din garderoba pentru o noapte ce promite, sau nu si pur si simplu doresti sa te relaxezi.

6 O brosa

Un mod, nu foarte costisitor, pentru a inviora orice tinuta lipsita de viata. Chiar daca o luati din magazin sau o imprumutati din cutia de bijuterii a bunicii va veti simti admirata.

7 O pereche de papuci de casa din matase

Pe orice particica a corpului este purtata matasea lasa o senzatie minunata, dar cand picioarele sunt in matase, nimic din jur nu va strica buna dispozitie.

8 O umbrela

Nu orice umbrela veche se asorteaza garderobei dumneavoastra, de aceea ati face bine sa va luati una colorata, cu imprimeuri florale sau cu dungulite in culorile curcubeului.

9 O rochie neagra

Este numarul unu pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le detina o femeie. Indiferent de cat de mult ar incerca noile tendinte sa o faca pe aceasta sa iasa din vizor, acest lucru este departe de a se intampla.

10 Un inel foarte mare

Acesta este perfect pentru o seara in care trebuie sa mergeti la un cocktail. Poti opta pentru un inel cu rubin sau smarald, pe care il poti asorta la culoarea cocktailului preferat.

Si lista continua cu o geanta, o curea foarte lata, un bolero, un inel cu diamant, o bluza din casmir, o pereche de panatloni scurti sustinatori, un sutien fara cusaturi, o pereche de cizme negre, o pereche de pantofi, un colier impunator, blugi, clame pentru par, oja rosie, o jacheta sport, o haina de iarna, un costum de baie simplu, un uscator de par, lenjerie de noapte din matase, o camasa alba. Daca vreti sa aflati de ce va sunt necesare aceste lucruri cititi aici