In ziua de azi, tot mai multi parinti isi sfatuiesc copiii sa-si gaseasca un sot sau o sotie cu bani, pe motiv ca dragostea nu tine de foame. Si totusi exista si persoane care sunt de parere ca odraslele lor merita sa se indragosteasca. Este o miscare inteleapta din care au numai de castigat. Care sunt motivele sa faceti aceasta mutare, aflati din articol.

1. Zambiti tot timpul. Ar fi bine sa stiti ca aveti mai multe sanse sa duceti la bun sfarstit ceea ce v-ati propus daca infruntati totul cu un zambet pe fata. De multe ori, cu un zambet reusiti cu usurina sa schimbati atmosfera intr-o incapere. Starea dumneavoastra de spirit ii va molipsi si pe ceilalti.

2. Sunteti mai atragator. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca atunci cand sunteti indragostit, va veti ingriji mai mult, va veti petrece mai mult timp in fata oglinzii. Cand aveti un motiv pentru care sa aratati bine, va straduiti s-o faceti.

3. Va veti aprecia mai mult propria persoana. Veti invata sa va iubiti si pe dumneavostra. Multi nu realizeaza ca au atatea calitati, decat atunci cand le sunt enumerate de persoana care este indragostita nebuneste de ei.

4. Veti fi mai bogat. Nu trebuie neaparat sa va indragostiti de o persoana cu multi bani. Nenumarate studii au demonstrat ca persoanele implicate in relatii pe termen lung ajung sa castige mai mult decat cei care sunt singuri. Acesta poate fi un motiv indeajuns de bun sa va determine sa va cautati jumatatea?

5. Veti observa lucruri pe care nu le-ati observat inainte. Nu-i vorba de OZN-uri sau elefanti de culoare roz, ci de ceva pe langa care ati trecut de atatea ori si nu vi s-a parut ca merita sa-i acordati atentie. Cand sunteti indragostit, observati mai multe detalii si sunteti mai intelegator decat de obicei.

6. Veti deveni o persoana mai agreabila. Este greu sa fiti pus pe rele cand exista o persoana minunata care va face zilele mai luminoase. Asta nu inseamna ca va veti transforma dintr-un ticalos intr-o persoana cumsecade, insa o veti lasa un pic mai moale cu rautatile, cel putin o perioada.

7. Veti avea mai multa grija de dumneavoastra. Acum aveti motiv sa slabiti, sa mergeti la sala, sa va radeti mai des, sa va dati din cand in cand cu parfum etc. Acum aveti pentru cine sa faceti toate acestea. In plus, vreti sa si impresionati.

8. Aveti cu cine sa impartasiti succesele. Nu va doriti altceva decat ca iubita sa fie mandra de dumneavoastra.

9. Veti deveni mai matur. Cu toate ca poate uneori sunteti foarte copilaros, pentru ca va alintati cu persoana iubita, faptul ca sunteti indragostit va face si mai responsabil. Veti fi mai atent la modul in care reactionati, pentru a nu o supara pe cea la care tineti.

10. Teoretic, veti trai mai mult. Depinde insa si de influenta persoanei iubite daca veti incerca sa scapati de vechile obiceiuri, vicii, si veti duce o viata sanatoasa. Vreti sa traiti o suta de ani? Atunci incercati sa gasiti o persoana speciala cu care sa sarbatoriti.