Daca nu ati fost nevoiti sa va intoarceti astazi la serviciu si nu v-ati luptat de la prima ora sa va scoateti masina din nameti, va puteti bucra in voie de zapada care a cazut din belsug. Nu va multumiti doar cu privitul. Iesiti afara si:

Inaltati un om de zapada.

Puneti-va manusile, incaltati-va bine si apucati-va de treaba. Daca omatul este prea afanat, aveti ocazia sa fiti romantici: scrieti mesaje (de dragoste) in zapada.

Incingeti o bataie cu bulgari.

Va mai aduceti aminte de zilele cand mergeati la scoala si ieseati in pauza sa va bateti cu zapada? Acum aveti libertate totala. Ba chiar le puteti usura munca conducatorilor auto, adunand neaua cazuta pe masinile lor. Faceti cativa bulgari si reinviati acele momente.

Aruncati-va in zapada.

Unde gasiti zapada neastinsa, aruncati-va pe spate si incercati sa prindeti cu gura fulgii de nea care cad. Este mai greu decat va imaginati.

Jucati-va cu copii sau cu cainele dumneavoastra.

Cu greu ii veti convinge sa mai intre in casa. Un pic de miscare nu va strica.

Dati-va cu saniuta.

Sunt putini adulti care nu se jeneaza sa se dea cu saniuta. Insa daca nu faceti parte din acea categorie si vreti sa va mai simtiti o clipa copil, luati-va dupa urmele de saniuta care duc in parcuri sau pe coline. Daca va invingeti jena, veti avea parte de distractie pe cinste.

Petreceti-va ziua pe patinoar in aer liber.

Este o placere sa dansati pe gheata si sa ascultati muzica in timp ce ninge.

Mergeti prin zapada.

Este un exercitiu excelent pe care avem din ce in ce mai rar ocazia sa-l practicam.

Faceti poze.

Luati-va aparatul de fotografiat si iesiti sa faceti fotografii. Va intalniti rar cu asemenea peisaj, asa ca ar fi bine sa profitati. Faceti poze cu cei dragi si trimiteti-le rudelor din tara sau din strainatate, care locuiesc in regiuni unde ninge foarte rar.

Uitati-va dupa urme de pasari si animale.

Este imposibil sa nu vedeti urme de catei sau de pisici. Daca nu v-ati intors de la munte, puteti chiar sa observati langa cabana urme de caprioare.

Asezati-va la fereastra si priviti cum ninge.

Zapada va va da o stare de liniste. Preparati-va o ceasca de ciocolata calda sau un vin fiert si bucurati-va de ultimele zile de vacanta. Va asteapta un nou an.

Sursa: brightdays.wordpress.com, ezinearticles.com