Daca am prezentat cateva motive pentru care Sfantul Valentin poate sa mai astepte, este timpul sa prezentam si cea de-a doua varianta: domnilor, cum va faceti aleasa fericita de Valentine's Day? Mai jos, menshealth.com face cateva propuneri, in functie de bugetul si timpul dumneavoastra.

1. Plecati intr-o calatorie!

Cei cu bani - cum Sfantul Valentin pica anul acesta intr-o joi, puteti sa aranjati in asa fel la serviciu, incat sa plecati in weekend cateva zile intr-o excursie romantica. Verificati la agentiile de turism daca mai sunt locuri.

Cei cu venituri medii - daca nu aveti bani de vacante exotice, puteti programa o iesire la munte. Cautati cazare la o pensiune si comandati micul dejun in camera.

Cei cu venituri mici - daca stati prost cu finantele, rezervati o camera in apartamentul dumneavoastra. Micsorati lumina si presarati petale de trandafiri pana la pat.

2. Invitati-o la o cina romantica!

Cei cu bani - o masa la cel mai bun restaurant trebuie rezervata cu o saptamana inainte. Daca aveti de gand sa cinati in oras, nu mai stati pe ganduri, puneti mana pe telefon. Poate mai aveti sansa sa gasiti vreun loc.

Cei cu venituri medii – daca peste tot in oras este ocupat, improvizati o cina romantica la dumneavoastra acasa. O sa fie impresionata cand o sa vada ca v-ati dat interesul sa gatiti pentru ea.

Cei cu venituri mici – azi e Sfantul Valentin? Dati o fuga la rotiseria din colt si cumparati un pui si o sticla de vin. Asezati puiul pe un platou si intrebati-o cum i se pare ca v-a iesit reteta pe care o stiati de la bunica. Nu uitati sa ascundeti recipientul in care l-ati cumparat.

3. Ciocolata – afrodisiacul numarul 1!

Cei cu bani – stati si salivati langa produsele de ciocolata de la magazinul din Mall? Nu va puteti hotara ce sa alegeti? Orice va face cu ochiul. Toate sunt la acelasi pret: 100 de lei kilogramul.

Cei cu venituri medii – nu luati orice cutie de bomboane in forma de inimioara! Conteaza modul in care sunt ambalate, dar mai ales cat de fine sunt. Cele cu aroma de portocala si cafea o vor face sa devoreze toata cutia si apoi sa treaca la dumneavoastra.

Cei cu venituri mici – nici sa nu va treaca prin cap sa va scuzati ca nu ati avut bani decat de cateva fursecuri. Scoateti-le din punga si aranjati-le pe un carton imbracat in poleiala. Va fi impresionata.

4. Carei femei nu-i plac florile?

Cei cu bani - dati comanda la o florarie sa va faca un buchet special pentru Sfantul Valentin. Femeilor le place sa primeasca buchete deosebite cu flori rare.

Cei cu venituri medii – trandafirii sunt la suprapret, asa-i? Va recomandam orhideele. Tin mai mult si sunt exotice.

Cei cu venituri mici – cand iesiti sa luati paine, cumparati-i un buchet de flori. Nu conteaza ca nu aveti bani de trandafiri, intentia conteaza.

5. Fiti creativ!

Cei cu bani – luati cateva lectii de dans sau de gatit. O veti da gata. Ii puteti oferi si un abonament la spa, pentru ea sau pentru amandoi. Isi va aminti intotdeauna un asemenea cadou.

Cei cu venituri medii - alegeti o carte a scriitorului ei preferat. Va aprecia ca v-ati gandit un moment la ea si ca stiti ce o pasioneaza.

Cei cu venituri mici - luati o fotografie cu amandoi si inramati-o. Veti vedea ca nu o va mai da la o parte de pe birou.

6. Nu uitati bijuteriile!

Cei cu bani – nimic nu-i mai rau decat sa-i daruiti o bratara scumpa, care este mai potrivita pentru bunica-sa, decat pentru ea. Uitati-va ce fel de bijutetii poarta si din ce material sunt facute. Incercati sa-i faceti cadou ceva care se asorteaza cu acestea.

Cei cu venituri medii – daca vreti sa-i daruiti o bijuterie, iar cele din aur sau diamante sunt prea scumpe, alegeti ceva clasic. Un sirag de perle, de exemplu, este intotdeauna binevenit.

Cei cu venituri mici - abtineti-va sa dati fuga intr-un magazin si sa-i cumparati ce va cade in mana, numai sa nu ziceti ca nu i-ati luat ceva de Sfantul Valentin. Nu-i bine sa-i cumparati bijuterii ieftine. Decat sa faceti asa ceva, mai bine va reorientati si alegeti una dintre ideile expuse mai sus.