Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Reteta saptamanii

Paste in stil japonez 

de Veronica Radulescu     HotNews.ro
Luni, 3 martie 2008, 0:23 Life | Acasă

Paste japoneze
Foto: justhungry.com
Cand zici paste te duci cu gandul la Italia. Cu timpul insa le-au adoptat si alte popoare, printre care si japonezii. Versiunea lor, numita paste japoneze, se spune ca ar fi mai usoara decat cea a italienilor. Japonezii au nu mai putin de 50 de stiluri de pregatire a pastelor. Iata o astfel de reteta.

Ingrediente pentru 6 portii:
500 g spaghete
500 g carne macra – se taie fasii cat mai subtiri
1/3 ceasca de sos de soia  
1 ardei rosu – se taie felii  
2 morcovi taiati rondele
2 buc. de ceapa verde – se taie rondele  

Preparare:
Fierbe pastele, apoi scurge-le bine. Pune carnea intr-o tigaie uscata, la foc rapid. Daca incepe sa se lipeasca, adauga din cand in cand cate o lingura de sos de soia. Cand carnea este patrunsa, da focul mai mic si adauga sosul de soia, ardeiul, morcovii si ceapa. Apoi da focul tare si lasa-le pe aragaz inca 3 minute. Amesteca-le cu pastele si serveste-le.

Sursa: massrecipes.com























2455 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă