Daca iti imbraci bebelusul dupa ultimele tendinte ale sezonului, ii vei da acestuia ocazia de a-si dezvolta simtul estetic inainte chiar de a incepe sa vorbeasca.

Primavara 2008 ofera o intreaga paleta coloristica si motive inspirate din lumea Disney, aplicate ghetutelor, adidasilor sau sandalutelor sau chiar imprimeuri cu motive japoneze sau hawaiene care vor merge de minune odata ce-si vor face aparitia zilele calduroase.

De la adidasi din material de camuflaj militar pentru baietei, pana la pantofi roz sau negri pentru fetite, associatedcontent.com prezinta cateva dintre principalele tendinte ale acestei primaveri in vestimentatia copiilor:

Costumase cu imprimeuri de camuflaj

Acest tip de imprimeuri este mai vibrant in primavara aceasta, folosind nuante vii. Nu te rezuma doar la verde si oranj, poti alege orice nuanta trasnita de rosu, roz, galben sau albastru marin pentru ca bebelusul tau sa aiba o aparitie haioasa si proaspata.

Camuflaj roz
Foto: lullabyebaby.com

Rochii de printesa

Lasa-ti fetita sa se joace cat vrea de-a printesa, imbracata in aceasta rochie clasica. Model acesta simpatic are gulerul decupat, bretelute late si poate fi personalizat cu initialele micutei tale.

Rochie de printesa
Foto: blissliving.com

Jambiere

In zilele racoroase de primavara, acestea vor crea un mediu caldut si confortabil pentru picioarele bebelusului. Se pun pe fiecare picior ca o pereche de dresuri, dar nu este nevoie sa i-i dai jos atunci cand ii schimbi scutecul. Sunt facuti dintr-un amestec de bumbac si poliester si se vand intr-o paleta larga de culori, de la roz, pana la albastru, maro si alte combinatii.

Jambiere
Foto: poshbaby.com

Vestimentatii inspirate de trupe

Este sezonul in care se poarta look-ul relaxat, iar o vestimentatie care se inspira din cea a trupelor este exact ce ii trebuie bebelusului tau. Sepcutele in stilul tobosarilor, jeansii bleumarin, tenisii si beretele ii vor da baietelului tau un smecher mic si haios. Mai poti incerca haine tipice rockerilor sau hiphoperilor, tricouri cu imprimeuri, cu maneca lunga sau cu gluga.

Hanorac de rocker
Foto: babystyle.com

Seturi de kimono

Kimono-ul alcatuit din doua piese nu este doar confortabil, ci si usor de adaptat la stilul copilului. Tendintele acestei primaveri se axeaza pe imprimeuri florale, proaspete si amuzante. Bluza se leaga in jurul corpului, iar pentru zilele calduroase poti opta pentru o pereche de pantalonasi scurti. Modelul prezentat mai jos este numai bun pentru fetite.

Kimono
Foto: babystyle.com

Pantofi roz si negri

Bulinele par sa apara peste tot primavara aceasta, chiar si in trendurile pentru pantofi, iar uantele de roz si negru vor face o printesa din micuta ta. Poti alege, spre exemplu, o pereche in stilul celei de mai jos, care combina fondul gri-metalic cu inimioare de un roz deschis.

Pantofiori
Foto: babystyle.com