Un britanic ranit in dragoste are de gand sa inceapa o noua viata. Ce va face insa cu tot trecutul lui? Pentru ca inca sufera de pe urma despartirii de sotie, britanicul va scapa de trecut la propriu, vanzandu-si "toata viata" pe eBay.

"Salut, ma cheama Ian Usher si m-am saturat de viata mea! N-o mai vreau! Poti s-o iei tu, daca vrei. Nu, nu ma refer la sinucidere, ci am de gand sa imi vand viata!", incepe povestirea lui Usher, un britanic care sta in Australia de 6 ani.

Acum insa, dupa ce a divortat, isi vinde casa, masina, slujba si chiar prietenii pe eBay. In dimineata aceasta, licitatia ajunsese la aproape 150.000 de dolari. Usher spune adio casei sale cu 3 dormitoare, masinii, motocicletei, jet-ski-ului si echipamentului de parasutism, arata CNN.

Licitatia se va inchide sambata, dupa care Usher va parasi tara: "Am de gand sa ma duc la aeroport si sa intreb care este urmatorul zbor unde mai pot gasi un loc liber. Am sa merg in acea tara si am sa vad unde ma va mai duce viata dupa aceea", a spus acesta.

Usher, in varsta de 44 de ani, va pune pe site inclusiv o prezentare a prietenilor si a slujbei lui. "Cand totul va fi vandut si toate socotelile vor fi incheiate, o sa inchid usa casei mele si o sa plec doar cu pasaportul si cu portofelul asupra mea", spune acesta pe site-ul sau.

Vrea un nou inceput deoarece viata din prezent ii aduce aminte de fostul sau mariaj. Cuplul a divortat acum un an, insa detaliile suplimentare despre despartire se pot afla doar daca platesti o taxa pe site-ul lui Usher.

"Am amintiri legate de tot ceea ce am, de toata mobila din casa. A sosit timpul sa las in urma ce s-a intamplat si sa ma concentrez pe ceea ce va urma", spune Usher. Prietenii acestuia vor fi prezentati celui care va da cel mai mare pret, licitatia oferind astfel un stil complet de viata.