Iti place un barbat sau o femeie la nebunie si vrei sa-l/o cunosti mai bine. Nu da semne ca ar avea vreo relatie si esti gata sa pornesti la atac. Te opresti insa cand afli ca este casatorit/a si are si-un copil. Cum ai fi putut sa-ti dai seama mai devreme? Afla din articol.

In cazul femeilor nu sunt atat de evidente, insa pe unii barbati ii dau de gol: pungile de sub ochi. Daca femeile le mai mascheaza cu ajutorul fardurilor, barbatii nu prea au ce face. Dupa nopti intregi de nesomn, au cearcane adanci si arata ca si cum ar tine-o intr-un chef permanent.

Nu are nicio problema cu lucrurile care tie ti se pot parea "scarboase". Cu alte cuvinte, ajuta un copil sa-si sufle nasul, ii schimba scutecele, il spala la fund, curata dupa ce vomita etc. Face oricare dintre aceste lucruri desi a fost intrerupt de la masa.

Nu-i judeca pe cei care au copii. Cand nu ai copii, iti este foarte usor sa spui cat de obraznici sunt ai altora si cum i-ai educa tu daca ai fi parinte. Cand esti, nu mai spui "daca ar fi al meu, i-as arata eu lui".

Nu are nevoie de ceas desteptator dimineata si isi da seama ce ora e ... dupa emisiunile de televiziune la care se uita micutul ei/lui.

Vorbeste un pic mai tare. Daca nu are o deformatie profesionala, cu siguranta are acasa un copil pe care il tot cicaleste. De fiecare data cand copilul nu-i raspunde la intrebari, simte nevoia sa ridice tonul.

Prefera sa aseze anumite obiecte pe rafturile de sus, unde numai el/ea ajunge.

Gaseste anumite lucruri dupa foarte mult timp, de cand le-a "pus bine". Este tipic pentru cei care au copii. Le ascund si dau peste ele intamplator.

Sursa: managertomummy.blogspot.com