Daca nu ai copii, nu-i intelegi pe proaspetii parinti carora li se lumineaza chipul cand povestesc ce „progrese” au mai facut copiii lor. Daca ai, nu ai rabdare sa-i asculti pe altii „cum se lauda”. In ambele cazuri, important este sa nu-i provoci la discutii despre cei mici. Nu vei scapa cu una cu doua.

1. Isi dau cu parerea despre ce o sa devina copilul lor cand va fi mare, desi micutul inca mai are nevoie de scutece.

2. Nu mai au alt subiect de discutie decat ceea ce a mai facut noul membru al familiei. Iti repeta toate cuvintele noi, pronuntate stalcit de ala micu’, in ciuda faptului ca, atunci cand le spun ei, nu mai au niciun farmec. Ce-ti ramane sa faci decat sa zambesti amabil?

3. Se lauda in gura mare ca bebelusul lor este cel mai destept din lume, cu toate ca el / ea nu se deosebeste de alti copii.

4. Cand intra pe chat sau pe diverse forumuri, folosesc ca imagine-avatar o poza cu copilul lor.

5. De cate ori copilul aude o melodie si incepe sa topaie sau de cate ori mazgaleste ceva, sustin fie ca „are ureche muzicala” si ca va ajunge un mare dansator, fie ca are talent la pictura.

6. Sunt atat de paraleli cu ce se intampla in jur, incat nu se arata interesati decat de o eventuala discutie despre bebelusi.

7. De cate ori stai de vorba cu ei despre filme, aduc vorba despre desene animate. Sustin ca sunt la fel de amuzante pentru adulti, la fel cum sunt si pentru copii.

Sursa: thedailytopten.com