In ziua de astazi tot mai multi isi gasesc perechea pe internet, in alt oras sau tara, insa putini reusesc sa mentina o relatie la distanta. Pentru a ramane impreuna, partenerii trebuie sa aiba incredere deplina unul in altul. De ce altceva mai au nevoie, afla din articol.

Cand te implici intr-o astfel de relatie, trebuie sa ai in minte un plan de viitor. Nu sa te lasi in voia sortii si sa astepti sa se intample un miracol. Trebuie sa te gandesti ca unul dintre voi ar trebui sa faca sacrificii. Trebuie sa te gandesti ca nu exista decat trei solutii: ori tu te muti la ea, ori ea la tine, ori va mutati in alt oras. Discutati despre asta de indata ce va dati seama ca amandoi vreti sa locuiti impreuna.

Intalniti-va regulat! Incercati sa va intalniti macar o data pe luna si planificati-va din timp ce veti face impreuna: plimbati-va, luati-va o camera la un hotel de lux, mergeti la film etc. Faceti din acea zi una speciala. In curand, iti vei da seama ca nu poti trai fara persoana iubita.

Ia-ti o zi libera! Distanta dintre voi poate sa-ti creeze anumite frustrari si nu este bine sa te certi la telefon. De aceea v-ar prinde bine o zi sau doua in care sa nu mai comunicati. Cand veti relua discutiile va veti da seama ce mult i-ati simtit lipsa celuilalt. Acesta este si un foarte bun mod de a testa o relatie la distanta.

Scrie-i despre ceea ce simti! Spune-i in mailuri ce simti, la ce te astepti de la ea, la ce visezi, iar la telefon discuta despre activitatile tale zilnice. Prin scris poti exprima stari mult mai intense. Acest lucru va intari legatura dintre voi. Relatiile la distanta pot dura numai daca sunteti amandoi sinceri.

Din cand in cand, trimite-i si o scrisoare prin posta! Fii romantic! Putini se mai gandesc in ziua de azi la astfel de lucruri.

Ai grija cu gelozia! Este foarte periculoasa pentru o relatie la distanta. Ea izvoraste din lipsa de incredere si intelegere. Nu-ti poti controla partenera. Singurul lucru pe care-l poti face este sa ai incredere in ea. Gelozia este una dintre cele mai distructive emotii.

Evita „situatiile” periculoase! Increderea este esentiala. Daca ai incredere deplina in partenera ta, nu ai cum sa pui in pericol relatia pe care o aveti. De aceea ar fi mai bine sa eviti tentatiile, decat sa-ti para rau mai tarziu.

Niciodata sa nu-ti pierzi increderea! Prietenii si familia iti vor spune ca relatiile la distanta nu merg. Nu-i asculta! Multi vorbesc in necunostinta de cauza.

Fii intotdeauna o persoana pozitiva! Intotdeauna trebuie sa pleci de la ideea ca partenera ta tine la tine. Nu-ti face ganduri negre despre ce a vrut sa spuna atunci cand a facut o remarca rautacioasa intr-un mail sau de felul in care suna vocea ei la telefon. Nu cauta sa interpretezi prea mult. Este atat de usor sa te inseli atunci cand nu discutati fata-n fata. Relatia voastra ar trebui sa se bazeze pe dragoste, devotament si incredere. Acestea sunt ingredientele unei relatii de durata.

Sursa: lovesagame.com