'Reeducarea Femeii" este prima carte a scriitorului Dante Moore. Publicatia sfatuieste femeile sa urmeze ordinele barbatului lor si sa arate bine. "Vreau sa ajut femeile pentru ca le iubesc", spune autorul. In SUA, cartea se vinde ca painea calda, arata The Telegraph.

Unul dintre sfaturile autorului suna asa: "Doamnelor, va impartasesc un mic secret. Barbatii nu cer niciodata nimic. Ei comanda. Si credeti-ma ca ce nu veti face voi, vor face celelalte zece dame de companie de la colt de strada."

Moore are 33 de ani si este programator. Acesta mai adauga in carte: "Cu cat te ingrasi mai mult, cu atat cresc sansele ca barbatul tau sa te insele. Sa va dau un exemplu: cand mergi la magazin, vei alege fructele sau bucatile de carne cele mai vechi si mai mirositoare? Cum, nu?! De ce nu? Ei bine, la fel se intampla si cu barbatii, atunci cand vad femei care arata ca un elefant".

Moore, care are un fiu de 11 ani dintr-o relatie anterioara, spune ca nu si-a gasit niciodata adevarata dragoste. Insista ca tot ce vrea sa faca este sa le ajute pe femei, pentru ca le iubeste. A crescut alaturi de o mama, doua surori, doua matusi si doua verisoare.