Cativa membri si simpatizanti ai Partidului Conservator s-au adunat astazi, in Piata Universitatii, si au scandat “Vine apocalipsa!”, ingrijorati de iminenta punere in functiune a acceleratorului de particule LHC. De asemenea, reprezentanti ai partidului lu’ Felix picheteaza sediul Comisiei Europene din Bucuresti, cerand sistarea experimentului. In primul rand, pe mine, daca as fi membru sau simpatizant PC, nu m-ar deranja ca vine sfarsitul lumii. L-as privi ca pe o eliberare.

Totusi, fiti cu ochii pe Antene azi, caci iata ce cred eu ca vom auzi:

Valentin Stan: “Tradatorul de tara Basescu si-a montat un accelerator de particule la VW-ul Golf proprietatea personala. Deja isi construieste cateva gauri negre in garaj, pe care le va planta in toaletele din Palatul Victoria! Domnuuuu Gadea, as vrea sa-i dedic o melodie lui Basescu. Ia asculta aici, ba, Basescule: (cu voce subtiata) Gooovernments have come and passed / The corruption can neeeever laaast / Waaaake me uuup when the wooooorld ends! “

Mircea Badea: “Acceleratorul de particule e de rahat. Daca acceleratorul de particule e smecher, sa vina sa ne batem. Acceleratorul de particule are penisul mic. Acceleratorul de particule are audienta mai mica decat a mea. Acceleratorul de particule nu poate fi contracarat decat de marele Dan Voiculescu, geniul tutelar care a inventat frana de particule.”

Gabriela Vranceanu Firea: “Stephen Hawking e un porc impotent! Dar ii vom acorda dreptul la replica!”

Mihai Morar: “V-am spus ultima gluma cu acceleratorul de particule? Cica se duce acceleratorul de particule intr-un bar si vrea sa agate o particula-manechin, dar aceasta il refuza. Enervat, acceleratorul de particule ii zice: <> Ha-ha-ha!”

Mihaela Radulescu: “Oare Stephen Hawking e bogat? Stiu ca Gabi Firea zice ca-i impotent, dar stim cu totii ca, la un barbat, conteaza ce-i in interior. In interiorul contului.”

Ion Cristoiu: “Din ce-am citit eu, acceleratorul de particule este un factor destabilizator care poate duce la rasturnari spectaculoase in ordinea normala a lucrurilor pe Terra. Voi fi inalt! Puteti sa ma dati afara, domnu’ Felix, dar eu sunt de partea lui. Abia astept sa-si faca acceleratorul de particule trust de presa!”

mantzy.wordpress.com