Marea majoritate a femeilor apeleaza cu incredere la tot felul de trucuri de infrumusetare, precum "pantalonii magici", care le fac sa para mai slabe, arata un studiu britanic. Cel mai folosit truc este sutienul "push-up", jumatate dintre cele 1300 de femei intervievate folosindu-l pentru a avea un bust mai atragator.

Studiul, realizat de Lakeside Shopping Centre, a aratat ca peste o treime dintre femei sting lumina pentru o atmosfera mai romantica, conform The Telegraph. Unele au recunoscut ca isi dau cu vaselina pe pleoape pentru a arata mai treze, in timp ce altele aplica sub ochi crema impotriva hemoroizilor pentru a scapa de cearcane sau pungile de sub ochi.

Studiul a aratat si ce nu te face deloc atragatoare: lenjeria intima care iese din pantaloni sau fusta, rimelul intins si picioarele neepilate, alaturi de rujul intins pe dinti si mersul caraghios atunci cand ai tocuri prea inalte.

Atat femeile, cat si barbatii au fost intrebati ce ar trebui sa poarte o femeie pentru a fi cu adevarat sexy. In timp ce doamnele au raspuns ca o rochie neagra, clasica sau jeansii mulati sunt de ajuns, barbatii au fost de parere ca fustele scurte si bluzele decoltate arata ce-i mai bun la o femeie.