Pe masura ce criza financiara se accentueaza, britanicii prefera sa faca tot mai mult sex, considerandu-l cel mai ieftin mijloc de a-si petrece timpul liber, sustine fundatia YouGov, citata de BBC News.

Studiul, efectuat pe un esantion de 2.000 de persoane, releva ca sexul a devenit cel mai popular mijloc de petrecere a timpului liber in randul adultilor, depasind plimbatul prin magazine si mica barfa.

Scotienii se afla pe primul loc, 43% dintre respondenti declara ca, in prezent, fac mai mult sex decat inaintea crizei financiare. In Anglia, procentul este de 35%.

Fundatia de caritate isi sustine argumentatia si prin faptul ca vanzarile de prezervative au crescut sensibil in ultima perioada.

Unul din zece respondenti declara ca prefera, ca activitate care nu necesita cheltuieli, plimbatul prin magazine, in timp ce 6% spun ca, atunci cand au timp liber, aleg vizitarea unui muzeu ca cel mai ieftin mijloc de a-si petrece timpul liber.

Prioritatile sunt insa diferite in functie de sex: femeile prefera mai degraba sa stea la barfa cu prietenele, in timp ce barbatii plaseaza ferm sexul pe primul loc.