Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Articol webPR.ro

Bucatarie... moleculara?!

de Wikifood.ro    
Miercuri, 27 aprilie 2011, 13:48 Life | Acasă

Structura moleculara
Foto: wikifood.ro
Asta ce mai e, veti intreba? Adica lasam cratita si polonicul si trecem la eprubeta si microscop? Ca intotdeauna in viata, adevarul este undeva la mijloc.

In fapt, este vorba despre gastronomie moleculara, iar parintele acestei noi directii revolutionare in arta culinara este un chimist francez, Hervé This.

Citeste mai mult pe wikifood.ro.


Citeste mai multe despre   






















1819 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică