Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Articol webPR.ro

Ne-au ramas bucati reci de pui, cum le folosim?

de wikifood.ro    
Vineri, 24 iunie 2011, 12:58 Life | Acasă

Carne rece de pui
Foto: wikifood.ro
Nu de putine ori, dupa un picnic sau dupa o petrecere, am ramas cu un impresionant bol plin cu bucati de pui, gatite in variate feluri, pe care invitatii nostri au refuzat cu indarjire sa le consume in finalul evenimentului, in ciuda apelurilor noastre repetate.

Va propun din experienta proprie si din experienta altora, cateva variante de "reconditionare" a bucatilor de pui ramase. Va trebui sa incepem prin a indeparta pielea si bucatile de grasime vizibile de pe suprafata carnii, apoi...

Cititi continuarea pe wikifood.ro


Citeste mai multe despre   























1800 vizualizari




ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă