Daca te-ai plictisit de vechiul si anostul mouse, iti poti alege unul nou nu doar in functie de culoare sau marime, ci, mai nou, si in functie de sex. Un mouse pentru doamne, acoperit de catifea rosie sau unul pentru domni, care le va demonstra potenta intelectuala, vor face deliciul intregului biroului, mai ales daca ai chef si de un mouse-pad mai special.

Un "soricel" dragastos, in forma de inima si invelit in catifea rosie? Sau un mouse care sa arate cat de "usturatoare" esti? Conform gadgets.dk, poti alege intre cele doua modele create de PatSaysNow, o companie suedeza specializata in producerea mouse-urilor de toate formele si culorile.

Fie ca il alegi pe cel in forma de inima sau pe cel care arata ca un ardei iute, ambele modele sunt optice, au 800 dpi si sunt garantate timp de trei ani.

Mouse-inima
Foto: gadgets.dk

Mouse "iute"
Foto: gadgets.dk

Cat despre modelul pentru domni, acesta va face o declaratie clara: "Sunt cel mai destept! Le stiu pe toate si nu uit nimic!", deoarece mouse-ul are forma unui creier. De acum, toata lumea din birou va sti cat de destept esti si, in plus, este un cadou excelent pentru "enciclopediile ambulante".

Pentru intelectuali
Foto: gadgets.dk

In cazul acestui pad, colegii fara umor vor crede probabil ca esti "dus/a cu presul", insa ceilalti vor aprecia acest model haios, care umanizeaza orice spatiu de lucru. Covorasul este de calitate si inveseleste un loc in care stai cel putin 8 ore pe zi.

Mouse pad
Foto: gadgets.dk