Călin, Oli, Gabi, Vali şi Adi - pe scurt, Voltaj – au luat, la sfârşitul săptămânii trecute, pulsul Vienei, unde au fost invitaţi de echipa postului naţional de televiziune austriac. Cei cinci membri ai formaţiei care ne va reprezenta în luna mai la Eurovision au finalizat, astfel, filmările pentru clipul de prezentare ce va fi difuzat înainte de intrarea lor pe scena de la Wiener Stadthalle.

Filmarea postcard-ului s-a desfăşurat în două etape: una la Bucureşti, în care artiştii primesc un colet-surpriză, respectiv una la Viena, în care membrii Voltaj îşi arată măiestria... pe hipodrom. Reprezentanţii ORF (televiziunea austriacă) păstrează, însă, secretul privind conceptul clipului de prezentare a artiştilor, aşa că singura informaţie „de culise” pe care au lăsat-o să scape este că artiştii români vor fi... pe cai mari la Viena.

Voltaj, în componenţa actuală, înseamnă: Călin Goia (voce), Oliver Sterian (tobe), Valeriu Ionescu (Bas), Gabi Constantin (chitară), Adrian Cristescu (clape). Calificată în urma selecţiei naţionale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, cu numărul 15 de intrare în concurs. Alături de artiştii români, în prima semifinală participă: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Atât semifinalele (19 şi 21 mai), cât şi finala din 23 mai vor fi transmise în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.