​Butterflies in My Stomach si Les Elephants Bizarres precum si alte trupe din zona jazz-pop-rock vor canta weekendul acesta in Parcul Tineretului in cadrul evenimentului ONG Fest. Concertele vor puncta finalul zilelor de dezbateri si seminarii pe teme variate, care abordeaza probleme din domeniul social, mediu, educatie, comunicare si altele. Seminarul de deschidere a evenimentului se va axa pe problemele Bucurestiului si va avea loc vineri, 17 mai, incepand cu ora 10.00 la Hanul lui Manuc.

ONGFestFoto: Hotnews

Organizatorii transmit ca "ONGFest scoate la lumina verde a Parcului Tineretului tot ce e mai bun în România solidaritătii. Având ca deviză “Cine schimbă azi o stradă, mâine schimbă-o tară-ntreagă”, membrii si voluntarii a peste 150 de asociatii, fundatii si întreprinderi sociale vor să demonstreze că binele face bine. Vino si tu să te molipsesti de bine si să afli cum poti face ca în jurul tău să fie mai bine si mai frumos! "

Potrivit Comunicatului remis HotNews.ro de catre organizatorii evenimentului - Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile - "in 2011, la ultima editie a ONGFest, aproape 60.000 de români au făcut cunostiintă cu România binelui, cu cei care îsi dedică timpul, energia si imaginatia pentru ca împreună cu cei din jurul lor (inclusiv tu!) să trăiască într-o tară în care se poate si altfel. Si pentru că muzica descoperă mai repede binele si frumosul din oameni, cei mai inimosi muzicieni îsi dedică benevol timpul si talentul pentru tine. La scena evenimentului au acceptat să fie frumosi alături de voi: Butterflies in My Stomach, TiPtiL, East Roots, Popas Band, Ad Hoc si Les Elephantes Bizarres!

Program artisti la scena ONGFest

Vineri 17 mai, ora 18.30 – trupa Butterflies in My Stomach

Vineri 17 mai, ora 19.30 – trupa Popas Band

Sambată 18 mai, ora 19.00 – trupa TiPtil

Sambată 18 mai, ora 20.00 – trupa East Roots

Duminică 19 mai, ora 18.30 – trupa Ad Hoc

Duminică 19 mai, ora 19.30 – trupa Les Elephants Bizzares

Mai multe detalii precum si programul complet al dezbaterilor/seminariilor: www.ongfest.ro, https://www.facebook.com/ONGFest, www.facebook.com/events/142198392630390.