​​In acest sfarsit de saptamana malurile Dambovitei vor fi invadate de carti, pentru ca Bucurestiul gazduieste Targul International Gaudeamus, cel mai mare targ de carti din acest an. Bucurestenii se pot bucura de muzica buna, teatru, se pot rataci printre rafturile de carti de la Romexpo, iar pentru cei mici sunt destule evenimente si workshopuri pentru o intreaga saptamana. Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un weekend reusit in Capitala.

O fuga la Targul International de carte de invatatura Gaudeamus nu strica nicioadata. Peste 400 de edituri din Romania si strainatate isi ingramadesc sutele de carti in cladirea Romexpo si ii asteapta pe iubitorii de lectura ca reduceri consitente. Gaudeamus vine si cu sute de carti abia scoase din tipar, mai multi autori lansandu-si, ca in fiecare an, cartile la Romexpo. Organizatorii se asteapta ca peste 100.000 de persoane sa treaca pragul targului anul acesta, unde pot da nas in nas cu scritorii romani precum Ana Blandiana, Alex Stefanescu, Neagu Djuvara, Radu Paraschivescu, Emil Hurezeanu, Lucian Boia, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu si multi altii.Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul targului.

Colectiv Unplugged promite sa scoata cel putin o mie de tineri in Piata Universitatii, vineri seara, pentru a asculta muzica care i-a reunit in noaptea tragica de acum trei saptamani, dar si pentru a-i comemora pe cei care si-au pierdut viata la concertul Goodbye to Gravity.Daca vreti sa aflati mai multe puteti accesa pagina evenimentului.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Peste 1.000 de iubitori de publicitate au anuntat ca participa la evenimentul din Beraria H. Formatul spectacolului este reprezentat de patru calupuri cu spot-uri publicitare generaliste, prezentate insa pentru prima data publicului din Romania. In Romania, bucurestenii s-au bucurat de eveniment incepand cu 1995, iar de atunci sute de publicitari si nu numai au dat cu ochii de publicitatea occidentala.Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Cursul de dans contemporan cu coregrafa Andreea Novac se organizeaza si weekend-ul asta la Centrul National al Dansului Bucuresti. Asa ca daca vreti sa invatati sa dansatigasiti mai multe detalii pe site-ul institutiei.