Unul dintre membrii Fortelor Aeriene Regale (RAF) a gasit o metoda noua pentru directionarea avioanelor pe pista. In timp ce difuzeaza cantece disco, Dean Tabreham dovedeste o coregrafie de invidiat, dansand si indicand, in acelasi timp, directia avioanelor de lupta.

Specialistul in aeronautica, in varsta de 28 de ani, a devenit vedeta pe Youtube dupa ce a fost filmat in Belgia, in timpul unor antrenamente, conform telegraph.co.uk. El combina muzica rave cu miscarile de breakdance si cu cele retro. Nici coregrafia din "Thriller"-ul lui Michael Jackson nu este "iertata" de Tabreham.

"Nimeni nu a fost pus in pericol pe durata filmarilor. Videoclipul a devenit foarte cunoscut si dovedeste simtul umorului si o mare capacitate de adaptare", sustine un reprezentant al RAF.

Tabreham nu a fost admonestat, primind chiar laude din partea reprezentantilor Ministerului Apararii, deoarece toata aceasta actiune a fost facuta in scopuri de binefacere. In urma vizionarii clipului, utilizatorii sunt invitati sa doneze orice suma pentru fundatia Cancer Search UK.

Dean Tabreham in actiune