Romanu' e inteprinzator. Asta se stie dintotdeauna. Si daca ai o idee cat de cat bunicica din punctul tau de vedere, profiti de lipsurile sistemului si te bagi. Dai inainte, in speranta ca vei reusi. Chair daca o sa cazi in derizoriu. N-are treaba. Tricou' Dolce&Capcana se cumpara pe bani, fie el copie ilara.

Reclama pe internet a luat viteza de ceva vreme incoace. Internetul castiga repede si bine, inlocuieste, rapune calcule facute dinainte si scoate bani buni. Orice site mai cautat e plin de reclama, de la bannere, la pop-up-uri. Dar se pare ca au aparut si micile capuse intreprinzatoare care, in speranta castigului, incearca. N-am crezut ca o sa vad in spatiul adecvat comentariilor, reclama. Dar iata ca se poate.

"Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti niciun leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente:

1. Mai intai copiaza http://bux.to/?r=luc09 in Internet Explorer (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine, o sa primesti un bonus substantial la inscriere)

2. Urmatorul pas e sa te inscrii, completand toate casutele care apar acolo. La "referrer" scrii luc09 (daca nu e deja scris)

3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$. De asemenea, pe link-urile care ti le dau acolo poti sa intri doar o data pe zi.

4. Facand doar ce scrie la pasul 3, poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu, daca mai inscrii pe mama si pe tatal tau, in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$, primesti 300 $ pe an.

5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$, poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit.

Ma intreb ce sperante de castig rapid si-a facut Laur? Ca de intalnit, l-am intalnit in diverse publicatii online, dar se pare ca are preferinte catre Jurnalul, nu degeaba e ziar vertical. As vrea sa il prind online si sa il intreb ce castiguri are. Mai apoi, as vrea sa il felicit. Dar as vreau sa stiu daca prin statu' la calculator si afisatu' aceluiasi "comentariu" sub diverse articole, a facut de-o shaworma. Daca mama si tatal lui au facut la fel.

Intr-un fel e vina administratorului de web. In spatiul alocat comentariilor, se lasa fel de fel de mesaje, care mai de care mai cretine si mai stupide. Frustrati care isi dau cu presupusu', gainari care se repeta, agramati cu tastele in fata, mici intreprinzatori. Anonimii celebri...