Trei cautatori de aur in Alasca se pregateau de iarna si au taiat doua stive de lemne in jurul cabanei. Seara stand de vorba se intrebau dac lemnele or sa fie de ajuns si atunci unul din ei a propus ca John care stia ceva din limba indienilor sa se duca la tribul din vale si sa intrebe despre cum va fi iarna.

A doua, zi zis si facut. John s-a dus la seful tribului, a fumat cu el pipa pacii si la intrebat daca iarna va fi o iarna grea. Seful de tib s-a uitat in zare in sus si a spus: "va fi o iarna grea".

Afland aceasta veste cautatorii de aur au mai taiat doua stive. Seara stand de vorba se intrebau daca iarna nu va fi si lunga nu numai grea si John s-a dus din nou la seful de trib sa intrebe. Seful de trib s-a uitat in zare in sus si a zis: "va fi o iarna lunga si grea".

Afland si aceasta veste cautatorii de aur au mai taiat doua stive. Seara stand de vorba se intrebau daca iarna nu va fi si foarte lunga si foarte grea si John s-a dus din nou la seful de trib sa intrebe. Seful de trib s-a uitat in zare in sus si a zis: "va fi o iarna foarte lunga si foarte grea".

Cam intrigat John la intrebat pe seful de trib: "Mare sef sune-mi si mie dupa ce cunosti toate acestea". Seful de trib a raspuns "Ma uit acolo sus - vad om alb taie multe lemne".

Nota: Ai un banc bun, o poza sau un clip haios? Vrei sa-i amuzi si pe ceilalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale la fun@hotnews.ro