Un filmulet in care o tanara atractiva joaca Wii Fit, un produs Nintendo, in tricou si lenjerie intima a starnit valuri pe YouTube. In clip, fata face miscari circulare din bazin, invartind virtual un cerc pe talie, iar secventa a strans 2 milioane de vizualizari in doar doua saptamani.

Acuzati ca ar fi facut reclama virala, reprezentantii Nintendo au negat acest lucru, adaugand ca nu au stiut de clip pana cand acesta nu le-a fost adus in atentie.

Clipul, numit "Why every guy should buy their girlfriend a Wii Fit", o arata pe Lauren Bernat, de 25 de ani, facand miscari circulare din bazin, imbracata doar in chiloti si tricou, arata The Telegraph. Wii Fit, lansat de Nintendo, pare sa fie cel mai bine vandut sistem de fitness din istorie.

La doua saptamani de la lansare, se vandusera mai mult de 300.000 de exemplare in Marea Britanie. Jocul permite utilizatorului sa faca diverse exercitii fizice, inclusiv ski, sub indrumarea unui specialist virtual, care arata miscarile pe un ecran.

Giovanny Guiterrez, 30 de ani, care a filmat-o pe prietena lui, spune ca acum aceasta l-a iertat pentru ca i-a publicat filmuletul fara ca ea sa stie. "A fost foarte furioasa cand a aflat. M-a sunat si mi-a urlat in telefon, dupa care a inchis. Acuma insa, rade de intamplare. E o nebunie cum de filmuletul a prins atat de bine", a spus Guiterrez.

Zvonurile conform carora filmuletul ar fi fost o tactica inteligenta de marketing a celor de la Nintendo a pornit dupa ce s-a aflat ca Bernat si prietenul ei lucreaza in publicitate.

"Acest clip nu are absolut nicio legatura cu Nintendo. Nu Nintendo l-a filmat si nu am stiut de el pana cand nu ne-a fost adus in atentie", a declarat un reprezentant Nintendo, conform The Telegraph.