Primarul orasului australian Mount Isa a facut apel catre "doamnele urate", acestea fiind invitate sa se mute in orasul sau. In Mount Isa, numarul femeilor a scazut dramatic, orasul fiind cunoscut pentru industria miniera.

John Moloney, primarul orasului Mount Isa, spune ca "ratustele urate" ar putea sa-si gaseasca fericirea daca vor alege sa se mute in acest oras. Aici, raportul este de o femeie la cinci barbati. Dintre cele 21.000 de persoane inregistrate, doar 819 sunt femei cu varste intre 20 si 24 de ani, arata un recensamant realizat in 2006.

"Cand mergi pe strada, vezi destul de des cate o doamna care nu este tocmai aratoasa, dar care are un zambet larg pe fata. Fie ca ca isi aduc aminte ce s-a intamplat cu o seara in urma, fie ca doar se gandesc la ce va urma in seara urmatoare, femeile sunt fericite aici", spune primarul Moloney, conform The Telegraph.

"Femeile care stau in alte zone ale Australiei ar trebui sa se mute in Mount Isa, pentru ca aici le asteapta o viata fericita. Povestea ratustei urate care se transforma intr-o lebada gratioasa nu este doar un mit. Mi s-a spus ca numarul barbatilor din Mount Isa il depaseste de cinci ori pe cel al femeilor. Daca este adevarat, atunci poate aceasta este o ocazie buna pentru ca doamnele singure sa-si gaseasca fericirea", a mai spus acesta.