Metroul nu mai este doar o cale rapida si inghesuita de a ajunge dintr-un loc in altul, ci ofera acum o gama variata de produse destinate cu precadere femeilor. Obiecte care nu stiai ca exista sau de care nu stiai ca ai nevoie. Solutia chineazeasca la problemele tale urgente este mai aproape decat te asteptai, norocoaso!

Chioscurile subterane iti ofera mai multe posibilitati decat majoritatea supermarket-urilor, mai proaste ca in majoritatea supermarket-urilor si de asemenea, mai ieftine decat in majoritatea supermarket-urilor, iar asta cucereste inevitabil psihicul feminin.

Asa am ajuns eu sa-mi iau de la Aviatorilor unghii false. Unghii false care ar fi fost un pic cam late si pentru nevasta lui Golliat, dar cu un pic de indemanare si calificative bune la lucru manual, se rezolva cu o unghiera si o pila.

Unghii false
Foto: Hotnews
Treaba ia cam zece minute, iar daca ai un mic defect genetic si ai douazeci si patru de degete, pe cate unghii iti dau ei, dureaza un pic mai mult. Plus jumatate de ora ca sa-ti dezlipesti degetele de unghii, haine si pleoape, caci ca orice lipici chinezesc, lipeste tot, mai putin lucrul in scopul caruia a fost proiectat.

Dupa ce unghiile sunt aplicate, trebuie evitate urmatoarele activitati: spalatul vaselor/hainelor/sinelui, gatitul, scarpinatul (admis doar cel superficial) sau scobitul in nas.

Manichiura mea are acum un luciu de plastic ieftin pe care n-o sa-l devanseze nici o gena umana, ca atare imortalizez momentul pe un fundal de catifea ruginie la fel de proasta.

Toata distractia la doar 3 RON!