O sotie furioasa din Londra a intentat divort dupa ce a descoperit, pe Google, imagini cu masina sotului ei, parcata in fata casei unei alte femei, relateaza The Sun. Femeia a susprins Range Rover-ul sotului in timp ce utiliza serviciul "Google Street View", care poate oferi, prin intermediul zecilor de mii de imagini stocate in baza de date, tururi virtuale pe strazile Londrei. Un blogger sustine insa ca "i-a pacalit" pe cei de la The Sun, iar articolul nu e decat o farsa.

Femeia a surprins Range Rover-ul sotului in timp ce utiliza serviciul online "Google Street View", care poate oferi, prin intermediul zecilor de mii de imagini stocate in baza de date, tururi virtuale pe strazile Londrei.

Barbatul ii spusese sotiei sale ca pleaca intr-o calatorie de afaceri, insa partenera acestuia a recunoscut in imaginile de pe Google placutele cu numarul de inmatriculare si forma speciala a capacelor de roata ale masinii. In urma acestor probe, sotia inselata a declansat procedura de divort.

Acesta nu este singurul caz de adulter depistat de camerele foto puse la dispozitie de Google, precizeaza tabloidul britanic.“Tocmai ce povesteam despre cazul cu masina cand un alt avocat specializat pe divorturi a venit si mi-a spus ca are un caz similar. Infidelitatea oamenilor este detectata pe Google”, a spus avocatul femeii, Mark Stephens, pentru The Sun. Acesta se asteapta ca sotul clientei sale sa ceara daune morale pentru violarea intimitatii, fapt ce a determinat si ruperea casniciei.

Noul site de tip "Street View", lansat de Google pe 20 martie si care dateaza din 2007, este parte a serviciului Google Maps si care permite vizualizarea prin fotografii 360° a strazilor din, teoretic, orice colt al marilor orase. Programul a atras deja un val de reclamatii din partea celor surprinsi de camere, care acuza faptul ca le este invadat spatiul privat.

Blogger: I-am pacalit pe cei de la The Sun

Bloggerul Matt Platino sustine insa pe Idiot Forever ca i-a pacalit pe cei de la The Sun, iar povestea nu este altceva decat o farsa. Internautul povesteste in detaliu pe blogul sau cum i-a indus in eroare pe ziaristii britanici.

Povestea femeii care si-ar fi descoperit barbatul infidel cu ajutorul "Google Street View" a fost preluata, printre altii, de FoxNews,HuffingtonPost etc.

N.Red. Multumim cititorilor care ne-au oferit informatiile suplimentare.