Silvio Berlusconi afirma intr-un interviu ca "nu a platit niciodata o femeie" pentru a intretine relatii sexuale. Precizarile vin dupa ce justitia a declansat o ancheta privind o presupusa plata a unor "dame de companie" pentru ca acestea sa isi petreaca noaptea la domiciliul premierului italian, informeaza BBC News. "Nu am platit niciodata o femeie. Nu am inteles niciodata unde-i satisfactia daca lipseste placerea cuceririi", spune Berlusconi intr-un interviu pentru populara revista Chi.

Recent presa a relatat ca si cateva tinere romance au participat la petrecerile organizate in vilele premierului Italiei, Silvio Berlusconi. Tanara Barbara Montereale - "Miss Motors Italia 2009" - afirma ca a participat, alaturi de alte dame de companie, la petrecerile organizate de Silvio Berlusconi in resedinta acestuia din Roma (Palatul Grazioli). Ea ar fi primit 10.000 de euro de la premierul Silvio Berlusconi dupa ce a participat la petreceri organizate in vilele acestuia din Roma si Sardinia, in noiembrie 2008.

Parchetul din Bari audiaza patru femei care ar fi fost platite pentru a participa la petreceri organizate in vilele premierului Silvio Berlusconi din Roma si Sardinia, printre ele numarandu-se si Patrizia D'Addario, prima dintre femeile care au facut aceste dezvaluiri.

In replica, Berlusconi a declarat ca "Cineva i-a incredintat o misiune foarte exacta si extrem de bine platita acestei D'Addario".