"Marsul" unor tineri casatoriti spre altar a devenit un adevarat hit pe internet, atragand aproape zece milioane de vizitatori in mai putin de zece zile, dupa ce imaginile au fost postate pe YouTube, relateaza The Telegraph.

Videoclipul prezinta 'nuntasii' dansand energic pe melodia lui Chris Brown din 2008, Forever, in timp ce se indreapta spre altar.

Intregul dans a durat cinci minute si i-a luat complet prin surprindere pe invitatii care stateau pe bancile bisericii.

Mirele, Kevin Heinz, in varsta de 28 de ani, face mai multe tumbe in drumul spre altar, inainte de a-si prelua viitoarea sotie, Jill Peterson, si ea in varsta de 28 de ani, in ovatiile invitatilor.

Cei doi, originari din St Paul, Minnesota, au devenit deja adevarate vedete in Statele Unite, dupa postarea imaginilor pe internet.

Mireasa a declarat ca doar parintii stiau cum va decurge marsul spre altar, iar repetitiile au durat o ora si jumatate.

"Sunt bucuros ca nu m-am lovit", a declarat mirele, dupa ce a efectuat tumbele.

Succesul videoclipului aminteste de cuplul britanic James Derbyshire si Julia Boggio, care si-au deschis nunta pe muzica din Dirty Dancing.

Imaginile din 2005 au devenit atat de populare, atragand peste trei milioane de vizitatori, incat Patrick Swayze insusi a venit la emisiunea lui Oprah Winfrey pentru a se intalni cu cuplul.