Avem Autoritate Nationala Antigrindina. Ce daca imbecilii aia de americani considera ca nu exista nicio metoda certa de prevenire. Ce daca un nene de la meteo zice la fel. Guvernul stie mai bine.

Pe vremuri se bateau clopotele. Putem sa facem la fel si acum, efectele sunt aceleasi, tot avem in planul de investitii 800 de biserici noi. In acest fel rezolvam problema, punem si clerul la treaba, bagam si un proiect in care educam somerii sa devina clopotari antigrindina, deci facem si reconversie profesionala.

Putem sa facem si un contract sa cumparam niste masini cu clopot deasupra ca sa revigoram industria auto si pe cea siderurgica, avem astfel si grupuri mobile antigrindina. Masinile neaparat SUV-uri ca nu se stie unde trebuie grindina combatuta. Daca ma mai gandesc mult scriu si un proiect pe fonduri structurale de vreo 5 milioane (RON) in care fac un proiect pilot si dezvolt si cercetarea. Asta masura anticriza. Propun un program national cu astfel de masuri complexe.

Prima idee, calcularea deficitului bugetar si a PIB-ului prin metode astrologice de catre Netty Sandu, dar cred ca asta deja se aplica.

Si doua citate care mi-au placut, fara legatura.

"Romania este ca un avion in picaj in care pilotii s-au luat la bataie, inclusiv cu pilotul automat." Bogdan Chireac

"Suntem o tara cu conducere bicefala, un sef de bostanarie si un cosas fruntas. Seful de bostanarie pare independent dar are in spate un primar de sector, cosasul are in spate un presedinte si nu pare independent. "- nu stiu autorul.

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.