* Politicianul Mircea Geoana a propus ca IMM-urile care au contractat credite la banci sa isi poata suspenda timp de un an plata ratelor. In replica, a venit cu o propunere prin care si politicienii care au contractat voturi de la populatie sa fie scutiti timp de 5 ani de a mai iesi in public cu tampenii.

* Guvernatorul BNR a demarat un program de vizite ale sucursalelor BNR din tara, unde sta de vorba cu angajatii. Ieri a fost la Galati, unde a petrecut aproape trei ceasuri la discutii. Intrebat ca de obicei despre curs si in ce e mai bine sa economisesti in aceste vremuri, Isarescu a recomandat leul. Analistii se intreaba daca Isarescu a ajuns sa recomande pe fata ING Bank, leul fiind simbolul bancii olandeze cu care Guvernatorul s-a aflat intr-un conflict deschis inca de la episodul speculativ din toamna trecuta.

* Guvernul grec este acuzat de incompetenta si ignoranta dupa incendiile devastatoare de la Atena. Culmea este ca, dupa aceleasi evenimente, si Guvernul roman e banuit de incompetenta si ignoranta.

* Economia Romaniei va incepe sa creasca “cam” in a doua jumatate a anului viitor, a declarat Kenneth Orchard, analist la Moody’s, agentie de rating care a ridicat la 8,9% estimarea privind scaderea PIB pentru 2009. Asadar, e clar: Adrian Vasilescu iar va aparea la Tv.

Comenteaza pe Dan Popa's Weblog.