Azi am tras o amenda catorva banci pentru ca nu au participat la licitatie. Eu cerusem 5%, desi in piata dobanda era la 6 si clar ca pierdeau. Asa ca unele n-au vrut sa piarda si nu s`au bagat. Pai `tu-le muma lor, scrie negru pe alb sa-mi faca oferta? Scrie! Sa plateasca, frate! Ca pana la urma si alea care au intrat, platesc fiindca intre timp dobanda a urcat la 5,8. Maine mai fac o licitatie, si poate cobor la 4% dobanda. Numai asa, de-al dreaq, scrie Dan Popa pe blogul sau.

  • Dom-ne, cica urca euro pana la 4,28 lei si tre sa dam o explicatie oficiala. Asta cu decuplarea monedei de cele regionale nu mai tine, ca-i deja prafuita. A trebuit sa bag niste explicatii in care am amestecat politicile prociclice cu cele pro bono. In plus, sentimentul pietei s-a inrautatit teribil, dupa ce lui Bernanke i-au disparut neshte bani de pe card. Da` ce o sa le zic cand ajunge euro la 4,4 lei????
  • De maine imi fac un Fond din ala de Garantare pentru Prima Casa, privat. Nu mai stau frate cu alea 3 dosare la coada, ca sa ma injure functionarii aia care lucrasera si la mine-n banca. Partea buna e ca dupa ce am aprobat un credit pentru fiul aluia de la Fond, mi-au venit toate cele 3 aprobari, plus o ciocolata Primola. Oricum, cu un Fond de Garantare privat o sa fie mai bine

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Popa.