James Hetfield se dovedeste cel mai bun cunoscator al pieselor Metallica, dupa cum reiese dintr-o noua secventa video lansata de curand pe internet, ca parte a unui interviu de o ora realizat de Jim Breuer, comedian si mare fan al trupei. James, Lars, Kirk si Robert au fost pusi sa recunoasca piese Metallica interpretate de o soprana si de un japonez. In cadrul altor secvente, Kirk Hammett a fost declarat cea mai buna alegere pentru functia de Presedinte (daca Metallica ar deveni stat), dar si cel mai conectat la realitate dintre cei patru membri ai trupei.

"Ce coleg de trupa ai suna in mijlocul noptii ca sa te ajute sa ingropi un cadavru?", "Ce planuri ti-ai facut pentru Sfantul Valentin?" si "Ai juca rolul unui homosexual intr-un film?" sunt cateva dintre intrebarile la care au mai raspuns James, Lars, Kirk si Robert in cadrul interviului din februarie 2009. Detalii aici.

Prima intrebare a interviului - "Cine este (de departe) cel mai sensibil membru al formatiei?" - a stricat imaginea de macho a lui James, Lars si Kirk. Singurul membru de piatra: Robert Trujillo. Detalii aici.