Bancherul australian prins in timp se uita la poze sexy cu fotomodelul Miranda Kerr, in momentul in care un coleg dadea un interviu in direct, nu va fi concediat, a anuntat angajatorul sau, Macquarie Bank, relateaza BBC News.

David Kiely a devenit o adevarata vedeta pe internet dupa postarea pe YouTube a unui interviu difuzat de Channel 7 in care se putea vedea, in fundal, cum bancherul se uita la pozele cunoscutului fotomodel. Videoclipul a facut peste doua milioane de vizualizari in cinci zile.

Dupa zvonurile privind eventuala sa concediere, pe internet a fost declansata o adevarata campanie care a reusit, in cele din urma, sa-i salveze locul de munca.

"Va ramane angajat al bancii. Macquarie si angajatii sai isi cer scuze pentru orice ofensa care ar fi putut sa intervina", afirma banca, intr-un comunicat de presa.

Exista zvonuri ca un email cu pozele Mirandei Kerr i-a fost trimis intentionat lui David Kiely, care l-a deschis din greseala, moment in care i s-a spus sa priveasca in jur. Cand s-a intors cu fata la camera, el a observat ca este filmat.

Site-ul financiar Here is the City News a creat o pagina Save Dave iar pe Facebook au aparut peste 10 pagini care il sustin.

"Fie ca a fost o inscenare sau nu, Kiely este vinovat doar pentru ca s-a aflat la locul nepotrivit in momentul nepotrivit", afirma o petitie online.

Miranda Kerr, fotomodelul Victoria's Secret in varsta de 26 de ani logodita cu Orlando Bloom, si-a exprimat si ea sprijinul pentru David Kiely.

"Mi s-a spus ca exista o petitie online pentru salvarea postului sau si sigur ca o sa o semnez si eu", a afirmat ea.

Si Miranda Kerr a beneficiat de acest incident: numarul cautarilor cu numele ei pe Google a crescut cu 100% dupa aparitia videoclipului pe YouTube.