Multi americani au fost dezamagiti ca nu au putut sa aiba iPad din primele zile, insa cativa dintre cei care au reusit sa-si cumpere ravnita tableta au avut o abordare diferita. Un grup de adolescenti din Pennsylvania au vrut sa devina celebri si au distrus un iPad cu bata de baseball exact in fata magazinului Best Buy de unde il cumparasera. Evident ca au filmat totul si au pus imediat pe YouTube, iar tanarul de 19 ani care a venit cu ideea spune ca iubeste produsele Apple, dar si-a dorit sa fie primul care distruge un iPad.

Justin Kocott, in varsta de 19 ani, a cumparat iPad-ul si l-a distrus in fata magazinului Best Buy impreuna cu prietenii lui. Intr-un interviu pentru Los Angeles Times, Kocott spune ca a facut asta pentru ca si-a dorit sa fie primul care distruge un iPad, inainte ca altcineva sa aiba ideea si sa puna un filmulet pe YouTube. Baietii l-au chemat si pe managerul magazinului de unde cumparasera tableta, iar acesta a fost martor la distrugerea gadgetului, mai ales ca nu crezuse ca tinerii au curaj sa faca asta.

Tanarul a raspuns si celor care l-au criticat pentru ca nu a donat cei 500 de dolari, in loc sa-i risipeasca in acest fel. El spune ca familia sa face donatii importante an de an si nu a distrus iPad pentru a arata ca are bani de aruncat.

Tanarul spune ca iubeste produsele Apple si ca familia sa are iPhone, iPod si laptop-uri Apple. In plus au mai cumparat alte doua tablete pe care le vor pastra. Kocott a spus ca in viitor se gandeste sa distruga si un televizor 3D...