Clipul "David After Dentist", devenit celebru in intreaga lume dupa ce a fost postat pe Youtube, a fost tranformat in afacere. Tatal copilului din filmulet nu a ramas indiferent la succesul acestuia si a deschis o afacere, al carui logo este chiar fraza care l-a facut celebru pe micul David: "Is this real life?". Americanul a facut totul ca la carte, asa ca pe toate produsele sale apare aceasta intrebare, alaturi de simbolul marcii, noteaza cotidianul The Washington Post.

"Eu sunt tatal care a postat 'David After Dentist. Stiti, copilul de pe bancheta din spate a masinii?'", a declarat David DeVore, invitat pentru a-si promova afacerea la o petrecere in McLean, Virginia, unde erau prezenti mai multi romani. Acestia s-au scuzat, insa, ca nu cunosc filmuletul. Produsele "David After Dentist" sunt comercializate in 20 de tari, dar se pare ca Romania nu se afla printre ele, precizeaza jurnalistii americani.

Barbatul s-a prezentat ca un comerciant adevarat, imbracat intr-un tricou negru pe care era inscriptionata celebra intrebare, alaturi de chipul fiului sau. Cu 15 luni in urma, inainte de succesul "David After Dentist", DeVore se ocupa de afaceri in imobiliare. Acum, afacerea sa este fiul sau, David. Clipul il arata pe baiatul atunci de sapte ani in drum spre casa, dupa ce isi scosese un dinte la stomatolog. Vizibil aflat sub influenta anestezicului, micutul incepe un dialog ciudat cu tatal sau, caruia ii spune ca are patru ochi si pe care il intreaba: "Asta e viata adevarata?" Clipul a fost vazut de peste 55 de milioane de ori pe Youtube.

Tatal a creat site-ul DavidAfterDentist.com, de pe care vizitatorii pot cumpara tricouri la 20 de dolari si autocolante de cinci dolari. Din ofertele de acordare de licente, tricouri si un parteneriat cu Youtube, DeVores a strans peste 100.000 de dolari.