*I-am scris lui Vladescu. Sta ca prostul in birou, in loc sa impoziteze traficul aerian din Islanda. Norul ala tranziteaza Romania? Tranziteaza! Trebuie impozitat, prin urmare. In plus, toti ghertzoii aia care sta prin aeropoarte si mananca si bea si lasa mizerie in jurul lor. Mizeria aia trebuie s-o stranga cineva, nu? Si nu cred ca PE GRATIS !!!! Sa ii puna pe aia sa formeze un Fond cum e FMI, format din depunerile calatorilor cu avioane ca are de unde plati daca-si permite avioane! Eu o singura data am zburat cu avionul, cand am fost la Sibiu la un curs de perfectionism pe banii Statului. Am zburat Bucuresti-Geneva, apoi Geneva-Amsterdam si in final, dupa o escala in Caraibe, am ajuns la Sibiu. Aia mi s-a parut ruta cea mai sigura, chiar daca n-am mai ajuns la cursul ala de rahat, scrie Dan Popa pe blogul lui.

*Azi i-am gresit unui tampit hartiile din dosar si ala urla acum ca din vina mea are o paguba de 5 milioane de euro sau ceva. Degeaba i-am explicat ca norul, ca cenusa, ca vulcanul....idiotul se face ce nu vede legatura. Opscurantisti mai sunt unii, dom`ne...

*Colega de la Executari Silite a trimis notificari si celor care nu aveau datorii. O inteleg, ar vrea sa o prinda sfarsitul lumii cu un grad de colectare cat mai ridicat. Ca daca nu isi indeplineste indicatorii de performanta, iar trebuie sa-i plateasca o excursie in Tahiti aleia mici a sefului.

*Maine inchidem biroul ca sa evaluam efectul eruptiei vulcanului. Ideea ne-a dat-o o colega care avea o eruptie pe fatza care s-a agravat pentru ca nu a facut evaluarile la timp. Colega aia e acuma ocolita de toti, asa ca am face bine sa remediem din timp problema. De fapt, inchidem biroul incepand de maine. Vedem noi pana cand.

*La inceput a fost mustarul. La nici 3 ore de la inceperea eruptiei, borcanul cu mustar a cazut langa cei doi cremwursti eleganti, comandati special din Rio de Janeiro din banii unui amarat care voia o returnare de TVA mai repede decat isi depune el cererea, ca e ocupat. Frate, mi-am zis, e groasa. Daca am ajuns sa-mi sara in halul asta mustarul.... E ceva cu norul ala, clar...

*Cand era in dreptul Ungariei, nu am mai putut rabda si i-am scris sefului ca nu am cum sa mai vin la munca. Si asa ne amenintase ca ne da afara ca sa-i provoace orgazm Omului in Negru de la FMI, desi ne facuse cu ochiul dupa aia.. Una peste alta, am impresia ca norul asta are si partea lui buna. Daca murim, ce mai conteaza deficitul bugetar? Sa sun la Achizitii sa cumpere repede masini si Ipoduri. Macar sa murim well-connected.

*Am auzit de la un vecin care era cat pe ce sa faca facultatea de Chimie ca PERICOLUL e mare!!! Cenusa aia se transforma mai intai in particule invizibile cam cum e Anaful. Pe urma, particulele alea se amesteca cu cele bune din aer si dupa principiul „un mar stricat intr-o plasa, le strica si pe celelalte”, infesteaza tot. Vecinul de la zece, care e mai aproape de nor decat mine, inhaleaza ca boul aerul infestat si capiaza. Daca p`orma, da drumul la gaz si ne arunca pe toti in aer????