Germanii au lansat o marca de bere care i-ar putea soca pe englezi. Marca se numeste "Fucking Hell" si a fost aprobata de autoritati, dupa ce au fost informate ca Fucking este o localitate austriaca in care nu exista niciun bar, iar Hell in germana reprezinta echivalentul lui "light", adica mai usor alcoolizat. Primarul din Fucking, Franz Meindl, este nemultumit, desi recunoaste ca noua marca de bere va atrage turistii. "Vor veni si pe urma vor provoca vandalisme. Pana acum 12-13 indicatoare cu numele localitatii noastre au fost furate. Nu e dificil sa banuim motivele", a spus primarul.

Noua marca de bere ar urma sa fie pusa in vanzare spre sfarsitul verii, iar proprietarii acesteia intentioneaza sa deschida si o linie de imbracaminte pentru a promova noul sortiment de bere.

Proprietarii noii marci de bere, Stefan Fellenberg si Florian Krause sunt doi experti in marketing care detin compania Tittelconsulting.

In 2004, Primaria orasului Fucking a vrut sa modifice numele tocmai din cauza furturilor dese ale indicatoarelor, dar propunerea nu a fost votata. S-a trecut la sudarea acestor indicatoare pentru a nu putea fi furate.