Prezentatorii emisiunii Top Gear - Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond - apar ca o antilopa gnu, o broasca testoasa si un hamster intr-o reclama la Hyundai Tucson ix35, in care Top Gear devine "Top Deer", potrivit The Daily Telegraph. Vocile celor trei "protagonisti" sunt asemanatoare prezentatorilor Top Gear, iar concluzia clipului publicitar titreaza: "realizata exclusiv pentru oameni".​

Spot Hyundai - Top DeerFoto: Captura Youtube.com

Spotul este realizat in acelasi stil ca celebra emisiune a postului BBC 2: un test drive cu replici amuzante si o discutie ulterioara intre cei trei.

"In seara asta, imi pun copitele pe noul Hyundai Tucson Lx35, Capitanul Cautious (Prudent) isi instaleaza airbag-uri in carapace si un hamster se pierde intr-un portbagaj neverosimil de mare," spune antilopa in scena de deschidere, intr-o voce foarte asemanatoare cu a lui Clarkson, care glumeste amar anuntand ca masina se poate controla cu varfurile degetelor, "ceea ce e grozav, daca ai degete".

"Daca nu esti 100% uman, acest SUV este la fel de atragator ca un sandvis din hamster," concluzioneaza antilopa-Clarkson.

Nu se stie oficial motivul pentru care Hyundai a ales sa ridiculizeze emisiunea Top Gear, insa mai multi comentatori de televiziune cred ca este o reactie la descrierea pe care show-ul a facut-o companiei Hyundai ca "unchiul tau coreean ceva mai penibil".