Timp de doi ani, acordeonistul roman Alexandru Penica i-a obligat pe locuitorii din orasul britanic Richmond sa asculte colindul When The Saints Go Marching timp de opt ore pe zi, sase zile pe saptamana. Cantaretul obisnuieste sa performeze in piata centrala a orasului si este un cosmar pentru localnici, englezii considerand ca interpretarea romanului este "groznica", scrie dailymail.co.uk.

Alexandru Penica, acordeonist in UKFoto: Captura Youtube.com

De la inceputul lunii decembrie, cantaretul originar din Bucuresti s-a intors in Richmond si este un "vis urat" pentru locuitorii orasului aflat in comitatul North Workshire.

Cu toate ca si-a marit repertoriul cu inca o piesa, problemele locuitorilor din Richmond nu au disparut: Alexandru obisnuieste acum sa interpreteze o versiune interminabila a colindului Jingle Bells, intr-o maniera "socanta".

In urma reclamatiilor, consiliul orasului intentioneaza sa introduca un sistem de acordare a licentelor pentru astfel de cantareti, care ar urma sa primeasca dreptul de a canta in oras numai daca pot dovedi ca stiu sa interpreteze trei cantece la un anumit standard.