O pereche de pensionari s-a dus de Valentine's Day la locul unde s-au intalnit prima data. Stand in restaurant batranul zice:

- Iti aduci aminte draga mea, cand ne-am cunoscut noi acum 50 de ani? Seara am iesit din restaurantul asta si am luat-o pe straduta aia intunecoasa si am facut dragoste...

- Bineinteles dragutule, ca imi aduc aminte, zise batrana si-i facu cu ochiul.

- Ei si acum in amintirea vremurilor trecute, hai sa repetam figura!

Platesc ei nota de plata si se indreapta spre straduta intunecoasa. Un tanar care statuse la masa vecina si auzise conversatia isi zice ca ar fi interesant sa-i urmareasca. Se ridica si se duce dupa ei.

Batrana isi ridica rochia si isi dadu jos chilotii, iar batranul isi scoase pantalonii, o prinse pe batrana de mijloc in timp ce ea se tinea de gard. Ce a urmat timp de 40 de minute l-a lasat masca pe urmaritor. De jur imprejur zburau picioare si maini. Asa un sex atletic si salbatic nu vazuse niciodata.

Hotarat sa afle au reusit sa aiba o partida atat de lunga la varsta a treia se duse sa-i intrebe.

- Domnule, in viata mea n-am vazut asa ceva. Cum ati reusit sa ramaneti asa de activi si la batranete? Iar daca acum sunteti asa, in tinerete cum erati?

Batranul se uita lung la el si-i spuse:

- Ehee...acum 50 de ani, nenorocitul asta de gard nu era electrificat!

NOTA: Ai un banc sau un clip funny? Vrei sa le impartasesti si celorlalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale pe adresa fun@hotnews.ro.