Intamplare inedita in comuna ilfoveana Stefanesti. Un tigan din localitate, cunoscut pentru gesturile lui extravagante, a tinut neaparat sa-si boteze copilul George. Pe consatenii lui i-a amuzat intamplarea si spun ca n-au mai pomenit asa ceva. Pentru multi, e prima oara cand aud de un tigan pe care sa-l cheme George.

Iata ce a declarat Exponatu, unchiul dinspre mama al baietelului: "Pai, dom'le, asta nici nu-i nume de rom, e nume de cal. Si-a batut joc de copil."

Nici Expertiza, mama lui George, nu a fost de acord cu numele, insa nu a avut cu cine sa se inteleaga. Barbatul ei a lovit-o brutal la nivelul fetei de fiecare data cand a avut ceva de comentat. Desi a incercat sa-i sugereze subtil variante precum Termopan, Lamborghini si Leptop, barbatul nici n-a vrut sa auda si a tinut-o pe a lui: Ori George, ori Alexandru.

Carusel Potarca, tatal copilului, si-a justificat incapatanarea in felul urmator: Nu vrea ca fiul lui sa ajunga o persoana fada, care nu iese in evidenta prin nimic. "E mai bine sa rada lumea de el decat sa nu-l bage in seama", a precizat Carusel.

Sursa

Citeste mai multe pe timesnewroman.ro

NOTA: Ai un banc sau un clip funny? Vrei sa le impartasesti si celorlalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale pe adresa fun@hotnews.ro.