​Formatia The Prodigy, care urmeaza sa concerteze vineri la Rock The City, in Piata Constitutiei, a ajuns joi seara, din greseala, la locul unde urmeaza sa se desfasoare celalalt mare festival al weekendului, scrie mediafax.ro, citand surse din cadrul echipei tehnice B'ESTFEST.

The ProdigyFoto: theprodigy.com

Confuzia s-a datorat faptului ca, initial, Rock The City trebuia sa aiba loc la Romexpo, locul unde pana anul trecut s-a desfasurat B’ESTFEST-ul.

Nestiind ca Rock The City s-a mutat in Piata Constitutiei, cei de la Prodigy au ajuns la Romexpo, de unde au fost trimisi catre B’ESTFEST, care se va desfasura pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Camioanele au ajuns in Tunari, iar echipa tehnica a inceput sa descarce sculele. In cele din urma, membrii staff-ului tehnic au fost informati de organizatorii B'ESTFEST ca trebuie sa ajunga in Piata Constitutiei.

Membrii trupei se pare ca au petrecut pana dimineata alaturi de cei de la Skunk Anansie.

Formatia The Prodigy va concerta in aceasta seara, de la ora 21:40, la Rock The City. In deschidere vor concerta Ultra TT si Therapy?. Festivalul Rock The City se desfasoara in perioada 1-3 iulie, in Piata Constitutiei. In paralel, in Tunari, se desfasoara festivalul B'ESTFEST.